in

Venise în Italia de o lună, tânăr român de 30 de ani, mort la locul de muncă, strivit de un utilaj agricol

Bogdan a plecat să strângă bani în Italia, să-şi termine casa, dar a murit la muncă, într-un accident teribil. Tânărul de 30 de ani din Maramureş ajunsese în Peninsulă cu doar o lună în urmă.

Bogdan Andrei Boncea a murit luni, la Denno, la aproape o lună de când sosise din România, la muncă pe terenurile agricole din zonă, cu gândul să strângă bani să-şi termine casa pe care începuse să o construiască în satul natal. Bogdan conducea un utilaj agricol de culesc fructe şi a pierdut controlul acestuia, răsturnându-se.

Vehiculul s-a răsturnat pe o pantă şi l-a strivit efectiv pe Bogdan, care n-a avut nicio şansă de supravieţuire. A scăpat cu viaţă un coleg ce se afla în utilaj cu el, scrie observator.tv, citând presa italiană.

Bogdan a mai fost în Italia și în anii trecuți împreună cu alți conaționali cărora nici acum nu le vine să creadă că a murit și care-l plâng alături de familia îndurerată. Băiatul era foarte mândru de casa pe care şi-o construia şi posta constant fotografii cu stadiul lucrărilor, pe contul lui de Facbook.

“Nu te voi uita niciodată, fratele meu”, scrie Adriana, sora lui Bogdan. “Doamne ferește-te, doamne da ce băiat bun ai fost”, scrie Ghiță pe pagina Facebook a lui Bogdan.

“Dumnezeu să-l ierte si putere multă, Cipri să vă puteți susține mama”, scrie și Mariana pentru fratele lui Bogdan. “Dumnezeu să te ierte, colegu”, spune Gabi.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Elena, adoptată din România în Italia, în urmă cu 19 ani și-a regăsit familia de origine. Mama ei naturală: «Le mulțumesc părinților tăi adoptivi, au făcut o treabă bună!»

Caz dramatic la Latina, tânără de 21 de ani, a murit în urma unei operații estetice primită cadou din partea familiei