in

Caz incredibil în Italia: O profesoară povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID

Caz incredibil în Italia. Un dascăl la o şcoală gimnazială din Senigallia – localitate din provincia Ancona, regiunea Marche, Italia – le povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID. Părinţii au sesizat primarul.

În Marche, una dintre regiunile italiene în care unităţile de terapie intensivă suferă cel mai mult din cauza creşterii numărului de contagiuni, o profesoară de la o şcoală gimnazială le-a spus elevilor că încearcă să se infecteze în discoteci.

Dascălul susţine că a refuzat vaccinul anti-COVID şi caută să se infecteze pentru a obţine certificatul verde. Familiile elevilor nu au avut de ales şi i-au scris primarului oraşului pentru a cere înlăturarea profesoarei.

I-au scris primarului Massimo Olivetti că profesoara a spus de mai multe ori în faţa elevilor că merge des în discoteci ca să se îmbolnăvească de COVID pentru a obţine permisul verde.

Gest incredibil! Un bărbat din Italia a încercat să se vaccineze într-un braţ de silicon

”Nu este prima dată când avem de-a face cu un profesor anti-vaccinist”

„Corriere Adriatico”, citat de Mediafax, scrie că profesoara a fost supusă periodic unor teste anti-COVID pentru a putea lucra.

Din 15 decembrie va intra în vigoare vaccinarea obligatorie pentru toţi angajaţii din şcoli.„Sincer, am fost şocat de ceea ce mi s-a raportat şi intenţionez să verific şi să investighez ce s-a întâmplat”, spune primarul.

„Nu este prima dată când avem de-a face cu un profesor anti-vaccinist. S-a întâmplat la începutul anului la Corinaldesi, dar aici vorbim de o şcoală gimnazială. Este inacceptabil. Nu am nicio putere, dar voi vorbi cu directorul şcolii pentru a mă asigura că un astfel de episod nu se va mai repeta”, a mai spus el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
accident romani torino

Torino, accident grav, fetița de 12 ani a unei familii de români se zbate între viață și moarte

dorel Grec ucigasul cu drujba

Cine este Dorel Grec, ucigașul cu drujba care a îngrozit Italia