in

Torino, accident grav, fetița de 12 ani a unei familii de români se zbate între viață și moarte

Tragedie în Italia, seara trecută, în urma unui groaznic accident produs între Leini și Lombardore, provincia Torino.

O fetiță română, în vârstă de 12 ani, se zbate între viață și moarte, după ce mașina familiei, un Ford Ka, a fost spulberată de un Suzuki Wagon intrat pe contrasens, anunță ObservatorTV.

Maşina în care se afla familia de români – tatăl de 48 de ani, mama de 46 de ani și fetița lor, în vârstă de 12 ani – se deplasa spre Lombardore când a fost lovită violent, din direcţia opusă, de un Suzuki Wagon care se îndrepta spre Leini.

În urma coliziunii frontale, autoturismul Suzuki a fost proiectat în parapetele de pe marginea drumului, aproape dezintegrându-se, potrivit Torino Today.

Pentru Sid Ahmed Kadiri, un algerian în vârstă de 27 de ani, rezident în Torino și pasager în Suzuki nu s-a mai putut face nimic. A murit pe loc, după impactul teribil.

Șoferul vinovat de producerea tragediei, un italian de 26 de ani din Castellamonte, a fost transportat cu răni minore la spitalul Giovanni Bosco.

Italia, tânăr de 22 de ani, a murit după ce a căzut de la balcon, organele i-au fost donate

Fetița româncă, în stare critică la spital

Fetița româncă a fost preluată în stare gravă și transportată la spitalul Regina Margherita din Torino, unde medicii încearcă să-i salveze viața.

Tatăl, care era pasager, a fost transportat la spitalul Giovanni Bosco din Torino, cu răni minore. Mama de 46 de ani, care se afla la volan, a scăpat nevătămată.

La fața locului, pe lângă echipajele de pe ambulanțe, au intervenit și pompierii din Caselle Torinese și Torino Stura, precum și elicopterul comandamentului provincial. Investigațiile asupra dinamicii accidentului sunt efectuate de carabinierii din Venaria Reale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Întoarcerea în ţară după jumătate de viaţă petrecută în Italia: „Nu mă REGĂSESC”

covid profesoara discoteca

Caz incredibil în Italia: O profesoară povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID