in

Ce decizie a luat italianul Bulla: ”Nu vreau să mor cu banii în bancă”

Pentru că nu are copii care să-i moștenească averea, Vinio Bulla, a luat o decizie surprinzătoare în ce privește banii pe care i-a strâns de-a lungul vieții. Bărbatul în vârstă de 80 de ani locuiește într-o localitate cu numai 2500 de locuitori, Caltrano, și este patronul unei fabrici pe care a înființat-o în urmă cu ani de zile.

Afacerea a mers bine, așa că banii s-au adunat în contul lui Bulla. El spune că nu vrea să moară cu banii în bancă motiv pentru care a luat o decizie surprinzătoare. Întreaga avere va ajunge la oamenii care lucrează pentru Vinio, în fabrica lui.

Însă, pentru a primit o sumă de bani, angajații trebuie să aibă copii. Chiar și după moartea patronului, angajații care devin părinți vor primi o primă.

De asemenea, copiii vor avea alocații asigurate de fabrică. Gestul suficient de surprinzător pentru a deveni subiect de știre, nu îi miră, totuși, pe oamenii din localitatea Caltrano. Aceștia sunt obișnuiți să primească ajutor din partea lui Vinio Bulla, care nu a concediat niciun angajat din fabrica sa nici măcar în perioada crizei economice, chiar dacă asta a însemnat să facă el însuși sacrificii.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gallarate, o româncă a bătut o polițistă pentru o amendă rutieră. Viceprimarul: «Așa ceva nu este acceptabil»

Români prădați în benzinăriile din Ungaria: ”Aceste gunoaie de oameni acționează la mașinile din parcare!”