in

Cel mai prost restaurant din Italia e al unui român: „Nu am mai văzut așa ceva” – VIDEO

Cel mai prost restaurant din Italia e al unui român. Un restaurant din Milano are cele mai proaste review-uri dintre toate restaurantele din Italia. Restaurantul îi aparține unui român, Vasile Lăcătuș. Un vlogger italian a descoperit că un restaurant din Milano are cele mai proaste review-uri pe Tripadvisor și Google Reviews dintre toate restaurantele din Italia. Restaurantul se numește Miniera D’Oro (Mina de aur) și are peste 1.500 de review-uri pe Tripadvisor, dintre care peste 90% sunt „îngrozitor”. De asemenea, restaurantul are 1,1 pe Google Reviews.
>>> Unde se trăiește cel mai bine sau cel mai rău în Italia, clasamentul complet al provinciilor

Cel mai prost restaurant din Italia e al unui român

„Nu am mai văzut așa ceva”, a declarat vloggerul italian, hotărât să descopere de ce acest restaurant este cotat ață de prost. De cum a ajuns la restaurant, vloggerul a constatat că chelnerii încercau să atragă clienți de pe stradă. S-a așezat la o masă și a constatat că o bere medie costă 8,5 euro. „Portofelul meu a început deja să plângă”, a spus el.

El a observat apoi în menu că e taxat cu 2 euro dacă vrea să își încarce telefonul. Vloggerul și-a comandat o pizza, care costa nu mai puțin de 30 de euro. „Cea mai proastă pizza din viața mea”, a spus el apoi, spunând că este prima dată când lasă o pizza neterminată în farfurie.

La final, a venit o notă de 150 de euro.
„Tips?”, a întrebat chelnerul.
„Nu am fost mulțumiți”, a răspuns vloggerul.

„Ai mâncat, ai plătit, la revedere”

El a încercat să afle de ce restaurantul este atât de prost văzut de clienți. „Ai mâncat, ai plătit, la revedere”, a răspuns un alt chelner. „Este cea mai buna mâncare din Italia, nu-i problema noastră că nu v-a plăcut”, a sărit încă un chelner cu explicații. Întrebat insistent de ce are cele mai proaste review-uri, chelnerul a răspuns: „Pentru că sunt invidioși”.

„Să plătești 150 de euro în Italia ar trebui să fie că și cum ai fi trei persoane la mare, să bei vin, să mănânci cele mai bune paste…”, a comentat un utilizator de YouTube. Miniera D’Oro (Mina de aur) este deținut de Vasile Lăcătuș.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
români înscriși la INPS Italia

Italia, peste 700.000 de români sunt înregistrați la INPS. „Cei mai mulți dintre străini”

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Italia: Grevă de 4 ore în transportul public italian luni, 27 noiembrie