in

Cerignola, româncă amenințată cu moartea, salvată în ultimul moment de agenții de poliție

Agenții de poliție din Cerignola (provincia Foggia) au pus capăt anilor de abuzuri suferite de o tânără de naționalitate română din partea soțului. La ora 21, Sala Operativă a Comisariatului de Siguranță Publică din Cerignola a fost alertată de o cetățeană care semnala o ceartă violentă pe strada Fornaci Sgarro.

Ajunși la fața locului, oamenii în uniformă, auzind urletele de ajutor ale unei femei provenind din interiorul unei locuințe, au descins în interiorul acesteia. Aici au găsit femeia pe jos, plângând și cerând ajutor, și un bărbat care o amenința cu moartea având în mână un cuțit mare de bucătărie. După o luptă violentă, au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, închizându-l apoi în mașina de serviciu. În același timp, au acordat primul ajutor victimei care s-a dezlănțuit într-un plâns eliberator și i-a îmbrățișat pe polițiști cerându-le ajutor pentru această situație pe care deja o suporta de mai mulți ani.

După ce a primit îngrijiri la Urgență și un prognostic de vindecare de zece zile, femeia s-a dus la birourile comisariatului unde și-a denunțat agresorul, partener de viață de circa 11 ani. Femeia a declarat încă de la început că Marian Stăncescu, de 41 de ani, obișnuia să bea foarte mult alcool care îl făcea să-și piardă mințile și să o agreseze fizic, chiar și în fața fiului lor, care astăzi are numai zece ani. Bărbatul a fost dus la închisoare.


Citiți și:

Își bătea logodnica gravidă și o ținea închisă în casă, român arestat la Foggia

Munca în străinătate, motiv de divorţ. «Ochii care nu se văd, se uită»

Firenze: un parc va primi numele româncei crucificate în 2014 de un instalator italian

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasadorul George Bologan se întâlnește cu crema politicii italiene

5 milioane de străini rezidenți în Italia. De cinci ori mai mulți față de 1998