in

Cesano: tânără din Germania segregată și violată timp de doi ani într-o școală de echitație

Cesano: tânără din Germania segregată și violată timp de doi ani într-o școală de echitație. Astăzi, Maria (nume fictiv), în vârstă de 21 de ani, născută în Spania, dar de naționalitate germană, trăiește în Germania. Ea s-a întors în țara sa după ce a fost segregată și violată timp de doi ani de un cuplu de grăjdari, ambii pakistanezi, într-un apartament rezervat personalului unui manej din Cesano, „La Melazza”.
>>> Unde se trăiește cel mai bine sau cel mai rău în Italia, clasamentul complet al provinciilor

Tânără din Germania segregată și violată timp de doi ani

Primul, Ali Roze, în vârstă de 31 de ani, era iubitul ei: a fost condamnat definitiv cu acuzațiile de agresiune sexuală, rele tratamente și răpire. Acuzații pentru care este acuzat acum și cel de-al doilea bărbat, Yasir Imran, 36 de ani, coleg de cameră și rudă a celuilalt, în fața judecătorilor de la prima secție penală, scrie roma.corriere.it.

„L-am iubit pe Roze, am sperat că se va schimba. L-am urmărit până la Roma pentru că eram fericiți, chiar dacă uneori avea un comportament ciudat deja în Germania”, a declarat Maria în fața anchetatorilor, încercând să explice de ce nu a găsit imediat puterea de a scăpa de pakistanez și de actualul inculpat.

Era septembrie 2019, când fata de 17 ani de atunci a plecat din Germania împreună cu iubitul ei, având o destinație precisă: școala de echitație ‘La Melazza’ din Cesano. În așteptarea cuplului se afla Imran, un membru al familiei care avea grijă de cai de ani de zile. Cuplul este găzduit în camera de oaspeți a structurii. În primele luni, când ea este încă minoră, cei doi o tratează cu respect. Apoi, de îndată ce Maria împlinește 18 ani, Roze și Imran își schimbă atitudinea. Ei nu vor ca ea să iasă singură din casă. Ea poate merge la cumpărături, dar numai dacă este însoțită de prietenul ei. De fapt, ea este prizonieră, deoarece cei doi bărbați îi distrug telefonul mobil și îi iau actele de identitate.
>>> Cel mai prost restaurant din Italia e al unui român: „Nu am mai văzut așa ceva” – VIDEO

Ea își dă seama că este prinsă în capcană.

Ea reușește să facă rost de un alt telefon. Efort inutil: este descoperită de iubit și de colegul de cameră, care îi fac smartphone-ul inutilizabil.

Ea se plânge. Și ei o amenință. Mai întâi cu vorbe. Apoi, când văd că Maria este hotărâtă să scape, o închid în dormitor. De unde nu poate pleca, pentru că îi iau cheile de la cameră. Rareori vorbește cu personalul de la manej, iar când o face, cei doi sunt prezenți, asigurându-se că nu spune nimic compromițător. Ei o obligă să nu poarte haine decoltate pentru a ascunde vânătăile de pe brațe.

Cel mai brutal este Roze. De multe ori o violează când se întoarce în casă. Dar și Irman abuzează de fată. Nu merge până la a o viola, dar și-a pus mâinile pe ea, pipăind-o. Pe 27 mai 2021, Maria găsește însă o cale de a scăpa. Băieții o prind, dar ea a sunat între timp la poliție. Cei doi sunt arestați. Ea, încă îngrozită, se întoarce în Germania. După doi ani, unul este deja condamnat, celălalt este acum judecat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

George Simion, așteptat de Matteo Salvini la întâlnirea extremei drepte europene la Florența

escrocheria amenzi

Italia, escrocheria amenzilor de parcare false: NU LE PLĂTIȚI!