in

Cinste lui! Român erou la Roma: și-a riscat viața blocând un hoț periculos – VIDEO

S-a întâmplat la Roma. A fost arestat un bărbat de 45 de ani care deja ispășise șase ani pentru jaf. Imaginile camerelor de supraveghere arată curajul clientului român și al farmacistului.

A încercat să dea o nouă lovitură la o farmacie, însă de data aceasta lucrurile nu au mers cum și-ar fi imaginat și a trebuit să se confrunte cu un curajos client român. S-a întâmplat pe via Magliana, la Roma. Bărbatul arestat este un italian de 45 de ani care a ispășit deja 6 ani de închisoare pentru jefuirea unor farmacii, între 2007 și 2008, și care mai atacase aceeași farmacie în urmă cu 9 ani.

Hoțul, eliberat de un an, a reînceput să fure din magazinele din Roma, în special din supermarket-uri și farmacii. Pe urmele sale s-au pus astfel polițiștii de la Comisariatul San Paolo.

Anchetatorii, angajați în recostituirea infracțiunilor comise de bărbat, și-au concentrat atenția asupra farmaciei de pe via Magliana, unde pe timpul unui jaf un curajos client român l-a înfruntat pe hoț, smulgându-i eșarfa cu care își acoperea fața.

Datorită intervenției românului, polițiștii au reușit să vadă în imaginile surprinse de camerele de supraveghere chipul răufăcătorului.

Polițiștii au remarcat în imagini și încălțămintea cu șireturi de culoare țipătoare purtată de  bărbat pe timpul acestui ultim atac, detaliu determinant pentru anchete, agenții comisariatului observând zilele trecute, pe via Magliana, un bărbat care purta încălțăminte cu șireturi similare și care s-a dovedit a fi exact jefuitorul căutat. Italianul a fost arestat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Venezia, român beat la volan, a ucis o femeie: liber după 2 ani

Tragedie la malul mării, cadavrul găsit pe plaja din San Vincenzo este al unei românce