Menu
in

Cioban român mort în Sicilia, cauze neclare: accident sau crimă?

Nu se știe în ce circumstanțe a murit Cătălin Palimaru, cioban român de 47 de ani, deși a fost efectuată și autopsia. Autopsia nu a exclus o crimă. Dispariția sa fusese anunțată de unul din frații săi, în 3 ianuarie. Pălimaru lucra la o fermă zootehnică locală și pe 1 ianuarie a urcat pe muntele Pagnocco cu turma fără să se mai întoarcă. Telefonul său mobil nu era activ.

Corpul ciobanului a fost găsit de carabinieri, datorită căutărilor efectuate de un elicopter, pe 6 ianuarie, pe câmpurile din San Giuseppe Jato. La cap avea o rană care ar fi putut fi cauzată de o cădere. Ancheta însă nu exclude crima. La autopsie, medicul legist a constatat o rană la cap care se poate să nu fi fost produsă prin cădere.

Investigatorii i-au audiat pe conducătorul turmei, un cioban din San Giuseppe Jato, pe fiul acestuia și pe frații românului găsit mort într-o râpă.

Acum carabinierii grupului din Monreale cercetează viața sa, printre persoanele frecventate, în trecutul său legat de abuzul de alcool. Moartea lui Cătălin Pălimaru rămâne un mister.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version