in

Ciocnire între două autobuze în Roma, impact foarte violent: 15 răniți, un copil grav rănit

Ciocnire între două autobuze în Roma, în via Cesare Castiglioni, lângă capătul liniei Monte Mario. Un autobuz Roma Tpl (linia 998) a urcat pe trotuar pentru că – din motive încă cercetate – șoferul a pierdut controlul autovehiculului și a lovit un autobuz Atac (linia 913). Mai mulți pasageri au fost răniți: cea mai gravă este o fetiță de câteva luni care a fost transportată la spital sub cod roșu. Se pare că șoferul autobuzului Roma Tpl, din motive care nu au fost încă stabilite, a pierdut controlul autovehiculului.

Ciocnire între două autobuze în Roma

Un accident teribil, o coliziune foarte violentă între două autobuze cu un rezultat, din păcate, dramatic. Totul s-a întâmplat la Roma, la intersecția dintre via Vinci și via Castiglioni, în fața gării Monte Mario, în cadranul nordic al orașului. În urma impactului au fost rănite 15 persoane, dintre care patru sunt, din păcate, internate în stare foarte gravă. Printre aceștia, transportați de urgență la spital sub codul roșu, se număra și o fetiță de două luni. Mama, o femeie de 31 de ani, a fost și ea grav rănită: se află și ea la Policlinica Gemelli, împreună cu fiica ei. Un bărbat de 49 de ani a fost dus, sub cod roșu, la spitalul Cristo Re. Un alt bărbat, de 52 de ani, se află în stare gravă la spitalul San Filippo Neri.

Localitatea din Italia care îi răsplătește pe cei care merg cu bicicleta la serviciu: fiecare a primit 1.356,73 euro

Toți răniții se aflau în autobuzul 998, al Tpl Roma, care gestionează liniile periferice ale capitalei în contul Municipiului. Totul s-a întâmplat brusc, chiar în momentul în care copiii părăseau școala. Potrivit La Repubblica șoferul lui 998 a frânat pentru a ceda trecerea autobuzului Atac 913, care se îndrepta spre intersecția din fața gării pentru a intra pe via Cesare Castiglioni. Cu toate acestea, șoferul autobuzului 998 ar fi pierdut controlul din motive care nu au fost încă verificate, iar vehiculul ar fi plecat cu viteza maximă, izbindu-se de 913 și ajungând pe trotuar. Impactul a fost foarte puternic.

În total, 15 persoane au fost rănite, majoritatea se aflau la bordul autobuzului 998. Pe lângă cei trei răni ți sub cod roșu, mai sunt și șase persoane cu cod galben internate pentru vânătăi și traumatisme grave. Pe lângă salvatori, la fața locului s-au aflat și polițiști locali care au luat primele constatări și i-au dus pe șoferi să facă teste de alcool și droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ostia, femeie aruncată de la etajul 4, arestat partenerul ei român

Meloni, „bombă” surpriză contra Ursulei Von der Leyen. Ce-a spus la „Porta a Porta” (VIDEO)