in

Localitatea din Italia care îi răsplătește pe cei care merg cu bicicleta la serviciu: fiecare a primit 1.356,73 euro

Localitatea din Italia care îi răsplătește pe cei care merg cu bicicleta la serviciu: fiecare „biciclist-lucrător” a primit 1.356,73 euro. Un premiu în bani pentru a stimula utilizarea bicicletelor și pentru a reduce poluarea: cetățenii din Battipaglia care au participat la proiectul ‘Bike to work’ au primit 1.356,73 euro (alocați de Regiune). Controale prin intermediul unei aplicații care monitorizează traseele vehiculelor cu două roți. Primarul Cecilia Francese: „Battipaglia ca în Belgia”.
>>> Istat, rata natalității se prăbușește în Italia: este aproape de minimul istoric. „În acest ritm, țara rămâne fără locuitori”

Localitatea din Italia care îi răsplătește pe cei care merg cu bicicleta la serviciu

Scopul inițiativei, după cum se precizează în anunț, a fost „de a încuraja cetățenii să facă alegeri conștiente în materie de mobilitate, inclusiv în vederea îmbunătățirii calității mediului și a sănătății colective”. De aici și decizia de a „oferi un stimulent economic pentru transferul de la domiciliu la locul de muncă prin utilizarea bicicletelor, inclusiv a bicicletelor cu pedale, în locul mașinilor”.

Beneficiarii stimulentului au fost cetățenii cu vârsta de peste 18 ani, lucrătorii și rezidenții din municipiul Battipaglia care lucrează în Campania. Municipiul Battipaglia este furnizorul resurselor în numele Regiunii; nu a existat nicio înșelăciune: premiul în bani se plătește după verificarea urmăririi traseului domiciliu – serviciu prin intermediul aplicației „Strava”, care trebuie să fie utilizată de către beneficiari. În acest fel, municipalitatea a putut să se asigure că participanții la proiect au mers efectiv la muncă.
>>> ”Îmi caut tatăl internat”, între timp jefuiește bolnavii din secțiile policlinicii Gemelli: un român de 19 ani arestat

Alte beneficii

Au fost prevăzute stimulente de kilometraj pentru deplasările efectuate cu utilizarea sistematică a bicicletei, inclusiv a bicicletelor cu pedalare asistată, timp de cel puțin cinci zile pe lună, cu un plafon de 40 de cenți pe kilometru și 100 de euro pe lună pentru fiecare, în orice caz cu un criteriu de distribuire proporțională a contribuției regionale.

În ultimele luni, primarul, Cecilia Francese, anunțase cu mândrie inițiativa pe rețelele de socializare: „Battipaglia ca Belgia. Da, proiectul stimulentelor pe bază de kilometri pentru cei care folosesc bicicleta pentru a merge la serviciu este o realitate și în orașul din Valea Sele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adolescent român de 16 ani, găsit spânzurat acasă în Italia. Ipoteza provocării periculoase pe internet: „Blackout Challenge”

La 89 de ani se căsătorește cu badanta, nepoții lui se opun: „El este surd și ea are pe altcineva”. Judecătorul: nu este un obstacol