in

”Îmi caut tatăl internat”, între timp jefuiește bolnavii din secțiile policlinicii Gemelli: un român de 19 ani arestat

Jefuiește bolnavii din secțiile policlinicii Gemelli. Aștepta ca pacienții să părăsească paturile de spital pentru controale și examinări medicale pentru a intra în acțiune și a le jefui bunurile personale. Arestat pentru furt a fost un român de 19 ani care se plimba de ceva timp prin diversele secții ale policlinicii Gemelli din Roma.
>>> Escrocheria cu inelul, din nou români prinși în Italia. Iată cum funcționează și la ce să fii atent

Jefuiește bolnavii din secțiile policlinicii Gemelli

În urma mai multor plângeri primite în birourile secției de poliție Monte Mario și de la secția de poliție din incinta policlinicii, a fost înființat un serviciu de control. Astfel, în scurt timp, a fost posibilă depistarea identității făptuitorului și arestarea acestuia, scrie ilriformista.it.

Datorită descrierilor victimelor și ale medicilor și a imaginilor din sistemul de supraveghere video, polițiștii au reușit să localizeze suspectul de la etajul zece, care furase cu puțin timp înainte telefonul mobil al unui pacient.
>>> Roma, călătorește timp de 2 ani într-o mașină „fantomă”: trădat de peste 100 de amenzi, va trebui să plătească 15 mii de euro

Ofițerii l-au oprit pe băiat în apropiere de etajul șapte al policlinicii și l-au găsit în posesia unui laptop pe care îl ascunsese sub bluză. Inițial, el a spus că se afla acolo pentru că își căuta tatăl spitalizat, dar apoi a recunoscut că a furat laptopul și telefonul mobil, pe care le plasase într-un pachet ascuns într-un strat de flori. Tânărul de 19 ani, cunoscut deja de poliție și cu un bilet de urmărire, a fost recunoscut și de unii pacienți prezenți acolo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Alertă de bombă la Roma: clădiri și un supermarket evacuate

Istat, rata natalității se prăbușește în Italia: este aproape de minimul istoric. „În acest ritm, țara rămâne fără locuitori”