in

La 89 de ani se căsătorește cu badanta, nepoții lui se opun: „El este surd și ea are pe altcineva”. Judecătorul: nu este un obstacol

La 89 de ani se căsătorește cu badanta, rudele se opun: Dosarul a ajuns în fața Tribunalului Perugia, care a respins apelul rudelor bărbatului, dând undă verde căsătoriei dintre pensionarul de 89 de ani și doamna de 56 de ani care a fost fostul îngrijitoarea soției sale decedate. „Este surd și nu ne-a spus nimic și ea are deja un alt bărbat”, din aceste motive, rudele unui pensionar din Perugia s-au opus căsătoriei bătrânului de 89 de ani cu îngrijitoarea regretatei sale soții. Judecătorul însă a decis în favoarea bărbatului, stabilind că niciunul dintre motivele invocate de familia bărbatului nu este un motiv suficient pentru a împiedica nunta. Dosarul a fost judecat de Secția Persoane și Familie a Tribunalului Perugia.

La 89 de ani se căsătorește cu badanta

Sentința, după cum a relatat Il Messaggero, a fost publicată în Buletinul informativ penal al Curții de Apel din Perugia. Povestea îi are ca protagoniști pe un pensionar de 89 de ani și îngrijitoarea sa, pe de o parte, și surorile bărbatului și copiii acestora pe de alta. După ce și-a pierdut soția în urmă cu aproximativ un an, pensionarul văduv hotărâse să se căsătorească cu badanta care îi îngrijise soția în ultimii ani, dar acest lucru nu a fost pe placul celor mai apropiate rude.

Surorile și nepoții susțin că bărbatul a fost oarecum convins de îngrijitoare din interes și, crezând că sunt diverse motive care împiedică nunta, au făcut apel la judecător. În special, în actul de opoziție față de căsătorie, rudele pensionarului au subliniat că bărbatul era surd și invalid, că viitoarea mireasă era legată romantic de un alt bărbat și că ambii le scunseseră intenția de căsătorie până la publicarea acesteia. Pentru rudele bărbatului, această ultimă împrejurare în special a fost un simptom că totul a fost un truc al femeii pentru a atinge scopuri personale necontemplate de legătura conjugală, scrie fanpage.

CITEȘTE ȘI
Italia, româncelor nu le mai convine munca de îngrijitoare, criză tot mai mare de badante

Judecătorul a fost însă de acord cu pensionarul care, ascultat de judecător, părea de fapt perfect conștient de decizia sa și de consecințele financiare pe care această alegere le va provoca familiei. Mai mult, instanța a subliniat că surditatea de care este afectat bărbatul nu este o condiție care împiedică căsătoria, spre deosebire de o descalificare din cauza unei boli psihice. De asemenea, alegerea de a nu informa rudele în prealabil cu privire la intenția de a se căsători face parte din alegerile personale. În fine, nici măcar presupusa împrejurare că femeia are un alt bărbat, deși nu este sigură, nu este un impediment în calea căsătoriei, întrucât ar putea avea posibil doar implicații etice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
bicicleta premiu

Localitatea din Italia care îi răsplătește pe cei care merg cu bicicleta la serviciu: fiecare a primit 1.356,73 euro

Boală fatală, comandantul Carabinierilor se prăbușește în birou și moare