in

Contesa Patrizia De Blanck, pregătită să facă față hoților români: «Am pistol, dacă vin, îi împușc în ouă»

La microfoanele postului Radio Cusano Campus, contesa Patrizia De Blanck, personaj monden din Italia, a spus că are o armă pe care nu ar ezita să o folosească în cazul în care ar suferi din nou un jaf: ”Cu siguranță îi împușc în picioare, astfel cel puțin nu se mai pot cățăra. Mai bine un frumos proces decât o frumoasă înmormântare”

Intervenind pe 24 februarie dimineața la microfoanele de la Radio Cusano Campus, contesa a vorbit despre problema siguranței: ”Roma nu o văd bine, trebuie să vedem mergând mai departe ce se va întâmpla, să sperăm că lucrurile nu se vor înrăutăți, să sperăm că are loc miracolul. Am luat un pistol pentru a mă apăra. După două dăți în care au venit hoții, eu stau în mansardă, am decis să mă apăr”.

”Într-o dimineață, pe la 5, am auzit deschizându-de ușa dormitorului și era un hoț care se cățărase. L-am fugărit în coridor și a fugit”, a povestit pe timpul emisiunii moderate de Roberto Arduini și Andrea Di Ciancio.

”Într-o altă seară m-am trezit pe terasă cu unul cu un cuțit mare care încerca să deschidă fereastra. Atunci știi ce am făcut? M-am dus la poligon, mi-am luat permis de port-armă, m-am antrenat să trag și mi-am luat pistolul, calibrul 38”, a adăugat continuând să-și laude abilitățile de mânuire a armei: ”Trag minunat, sunt mai bună decât Calamity Jane, nu aveți idee cum trag! Nu vreau să o folosesc, sper să nu o folosesc, dar dacă îmi vin trei români, îi împușc în ouă! Cu siguranță trag în picioare, cel puțin așa nu se mai cațară. Mai bine un frumos proces decât o frumoasă înmormântare. M-am antrenat în cabinele în care se antrenează agenții secreți”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a scos la concurs postul de DIRECTOR la COLOSSEUM: salariu de peste 150.000 de euro pe an

Ferrara, camionagiu român amendat cu 11.000 de euro pentru că a încercat să falsifice datele cronotahografului