in

Cu ajutorul unui Lamborghini, Poliţia Italiană a transportat un rinichi într-un timp record pentru a salva viaţa unui pacient

Poliţia Italiană a transportat un rinichi în puţin peste două ore între Padova şi Roma, oraşe situate la 500 de kilometri distanţă între ele. Provocarea a fost posibilă datorită unui Lamborghini Huracan folosit intenţionat pentru transportul de organe în regim de urgenţă.

Potrivit Poliţiei Italiene, agenţii implicaţi în această misiune au condus cu o viteză medie de 230 de kilometri pe oră, salvând astfel viaţa unui pacient operat în acel moment la Policlinica Gemelli, scrie adevarul.ro.

„Pentru a salva o viaţă, nu ai nevoie de superputeri. Solidaritatea, tehnologia şi eficienţa pot fi la rândul lor de ajutor”, a scris Poliţia Italiană pe pagina sa de Twitter.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Dragoș Săvulescu, pe care Italia refuză să-l extrădeze, îl ceartă pe Predoiu: „ Aveți tupeu să insinuați că judecătorii italieni au aplicat greșit legea!”

Detalii despre măcelul de la Torino, un italian şi-a împuşcat soția și cei doi copii: „A țintit spre cap, câte o lovitură”