in

Cuneo, prostituată română, a extorcat 200.000 de euro de la un bătrân de 78 de ani

Carabinierii din Alba (Cuneo) au arestat o româncă de 33 de ani pentru extorcare în dauna unui bărbat de 78 de ani din Alba , cu un total de peste 200.000 de euro. Carabinierii de la unitatea din Alba, după primirea plângerii din partea familiei victimei, au reconstituit faptele care au constat într-o adevărată extorcare din partea unei românce care exercita prostituția ce a durat mai mult de patru ani.

Militarii au putut să documenteze existența a diferite transferuri, dintre care câteva de zeci de mii de euro, făcute în contul româncei. Întreaga documentație este în continuare în analiza investigatorilor pentru a se reconstitui fluxul financiar ilicit. Situația femei a fost agravată de metoda amenințătoare și violentă utilizată pe timpul ultimelor cereri de bani. Românca a mers până într-acolo încât a inventat că a avut doi copii cu victima, dintre care unul e mort și unul are nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Astfel bătrânul, de teamă ca familia să nu fie răvășită de aceste informații, a plătit mereu la fiecare cerere până a ajuns să scoată din buzunar o sumă totală de peste 200.000 de euro.

Arestarea în flagrant s-a efectuat pe timpul ultimei predări de bani care s-a făcut în piața principală din localitatea Corneliano d’Alba, locul unde femeia decisese să se vadă cu victima pentru a intra în posesia a alți 60.000 de euro, ceruți pentru îngrijirea fantomaticului fiu bolnav, care necesita o urgentă intervenție chirurgicală deoarece viața sa era în pericol. Împreună cu femeia au fost reținuți și doi complici, deferiți justiției alături de prostituată pentru aceeași infracțiune.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, pedeapsă redusă pentru Andrei Filip, criminalul care a recunoscut: «Am tăiat capul mamei mele și mi-am strangulat sora”

Italia, o asociație românească model: ”Comunitatea Românilor în Calabria – DACIA”. «Vrem să fim respectați ca oameni!»