in

Daune de la vaccinul Covid, Ministerul Sănătății din Italia NU le recunoaște: „Ai murit? Problema ta”


Suferi daune – sau, mai rău, ai murit – din cauza vaccinului Covid? E problema ta, pentru că vaccinul nu este obligatoriu și tu ai ales să faci injecția voluntar.

Ministerul Sănătății din Italia, condus de Roberto Speranza, nu recunoaște prejudiciile cauzate de vaccinări neobligatorii, și o scrie negru pe alb.

Prin această strategie, Ministerul pune întreaga responsabilitate pentru daunele de la vaccin asupra celor care semnează formularul de „consimțământ informat”.

Și un document cu aceste detalii a fost trimis recent moștenitorilor unei siciliene care a murit în urma vaccinului. Este citat tocmai ultimul Decret Ministerial, înregistrat pe 2 decembrie, de către Direcția Generală Supravegherea instituțiilor și siguranța îngrijirilor (DGVESC) – Biroul 4 Legea Despăgubirilor 210/92, cu numărul 0035896.

După cum relatează „Eventi Avversi”, „membrii familiei doamnei făcuseră apel la Ministerul Sănătății pentru prejudiciile suferite de defunctă din cauza vaccinării neobligatorii.

Ministerul răspunde: daunele de vaccinare neobligatorie nu sunt acoperite de legea care prevede despăgubiri. Rudelor nu le rămâne decât să se adreseze Justiției și să spere să obțină dreptate în 15-20 de ani.

„92% dintre pozitivi sunt vaccinați”. Videoclipul realizat în farmacie devine viral

CMO Messina a respins cazul

În decizia Ministerului Sănătății sesizat în Sicilia scrie: „În cazul în cauză, CMO (Comisia Medicală Spitalicească) din Messina nu a procedat la tratarea cazului, întrucât a considerat vaccinarea neobligatorie. Acestea fiind spuse, și având în vedere absența unei hotărâri a CMO Messina, recursul prezentat de moștenitorii doamnei xxxx este inadmisibil”.

În cazul prejudiciului de vaccinare neobligatorie, așadar, Comisia Medicală Spitalului și Ministerul Sănătății „nici măcar nu intră în fondul cauzei concrete pentru a examina o posibilă legătură între vătămare/deces și vaccinare. Ei resping imediat recursul pentru că a fost considerat inadmisibil”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

Senatorul Viorel Badea vrea monument pentru români la Hollywood

legiunea straina

Ucigașul român din Legiunea franceză, adus în țară în lanțuri