in

Droguri în casă, consilierul anti-români arestat

În locuinţa sa au fost găsite 250 de grame de haşiş şi un gram de marijuana, plus un cântar de precizie: din acest motiv a fost arestat Antonio Iannone, consilier pentru Poliţia locală, mediu şi sport al primăriei din Pieve Fissiriga, localitate cu puţin peste 1.500 de locuitori din provincia Lodi.

Politicianul local, ales pe o listă civică de centru-dreapta în mai anul trecut, este considerat apropiat poziţiilor Lega Nord şi până acum a fost considerat un adevărat administrator-şerif.


În sătuleţ toţi îşi amintesc cum, acum câteva luni, a blocat trei români şi a făcut să fie arestaţi, surprinzându-i furând deşeuri dintr-o groapă de gunoi ecologică din localitate. Însă acum, el a fost cel care a ajuns în încurcătură: în aşteptarea analizării stupefiantelor şi a procesului, prevăzut în mai, consilierul a fost plasat în arest domiciliar.

În şedinţa de confirmarea a arestării din faţa judecătorului pentru investigaţii preliminare, Iannone şi-a exercitat dreptul de a nu răspunde.

Anchetele continuă acum pentru a se încerca să se descopere cine era furnizorul consilierului, care avea drogurile ascunse într-un seif şi a recunoscut că este proprietarul acestora imediat ce s-au prezentat carabinierii în locuinţa sa.

Scandal la Settimo Torinese: Prostituate românce în clădirea secretarului leghist

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal la Settimo Torinese: Prostituate românce în clădirea secretarului leghist

Torino, nu a suportat concurența românului, i-a incendiat furgonul și l-a amenințat cu moartea