in

Scandal la Settimo Torinese: Prostituate românce în clădirea secretarului leghist

În camerele de închiriat ale unui imobil din proprietatea secretarului de la Lega Nord se prostituau câteva românce. Scandal la Settimo Torinese, unde o operaţiune comună a carabinierilor şi poliţiei a dus la închiderea clădirii din cauza unei serii de neregularităţi administrative.

Militarii au ţinut sub supraveghere clădirea, observând fluxul de persoane. „Nu ştiu nimic despre asta”, a declarat proprietarul imobilului, exponentul Lega Nord, Gianluigi Cernusco, de 66 de ani, care a fost denunţat. „De altfel – a adăugat leghistul – eu chiar aş fi în favoarea deschiderii caselor de toleranţă”.

Ancheta a fost efectuată la dispoziţia procuraturii din Ivrea, care a dispus suspendarea activităţii comerciale.

„Sunt uluit – a fost reacţia proprietarului leghist, care în aceeaşi clădire are şi sediul partidului. Îmi amintesc doar că în februarie poliţia a controlat toate camerele. Apoi au plecat fără a-mi spune nimic. Ştiu numai că a trebuit să adaptez clădirea normativelor de prevenire a incendiilor, dar nu ştiu să fi fost prostituate în clădire”.

Procuratura din Ivrea a aprobat redeschiderea în mod provizoriu a activităţii de închiriere, însă rămâne denunţul în privinţa proprietarului, care acum trebuie să răspundă acuzaţiei de „a fi înlesnit şi favorizat prezenţa de fete care se prostituau în clădire”.

Chestiunea în mod evident a devenit politică. Pentru că în aceeaşi clădire în care fetele din est şi-au desfăşurat propriile activităţi era şi sediul Lega Nord, cu un mare steag verde. La ultimele alegeri administrative Cernusco a candidat pe lista „Prima gli italiani, no privilegi agli zingari” („Primii italienii, nu privilegii pentru ţigani”).

Politician italian șantajat după întâlniri cu prostituate. Doi români arestați

Ancona, operaţiunea „Kajac”, bandă de proxeneţi anihilată

Operaţiunea antiprostituţie „Venere della Notte”. Româncă extrădată din Germania

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Condamnat pe viaţă în Italia, Romulus Mailat a fost extrădat. Îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Rahova

Droguri în casă, consilierul anti-români arestat