in

Eurodeputatul Rareș Bogdan îl compară pe Florin Cîțu cu Mario Draghi

Florin Cîțu este cel mai potrivit să conducă PNL, e un om lipsit de formalisme, care nu va concentra puterea într-o singură mână, declară la RFI prim-vicepreședintele formațiunii Rareș Bogdan, o aluzie la stilul de conducere al lui Ludovic Orban.

Eurodeputatul îl compară pe actualul premier cu prim-ministrul Italiei, Mario Draghi.

Un „guvern al președintelui” în Italia: Mario Draghi a fost nominalizat de Sergio Mattarella pentru funcția de premier

Rareș Bogdan explică de ce îl susține pe Florin Cîțu la Congresul PNL din 25 septembrie: ”Este un om lipsit de formalisme, un om care nu are teamă de asumare, o fire empirică, nedogmatică și care înțelege că partidul trebuie modernizat și care are o relație foarte bună atât cu lideri tradiționali, cu lideri din zona clasică a partidului, de tip Emil Boc, Gheorghe Flutur, Mircea Hava, Lungu sau alți lideri importanți ai PNL, dar are o relație foarte bună, reușește să fie un liant și între noua generație, Robert Sighiartău, Rareș Bogdan, Cristian Bușoi sau alți lideri foarte tineri ai PNL.

Joaca de-a guvernarea. PNL îl propune pe Florin Cîțu pentru postul de premier al României

De asemenea, este un liant între cele două curente importante, cel conservator și cel progresist, din cadrul politicii, la nivel european.

Poate fi exact ce este Draghi pentru Italia astăzi, la o altă vârstă, cu o altă forță și cu altă energie. Poate fi ce a fost Aznar la un moment dat pentru Spania”.

În opinia sa, Florin Cîțu ”este cel mai potrivit să conducă PNL. Are nevoie de susținerea PNL tocmai în demersurile pe care trebuie să le facă de reformă, pentru că în următorii trei ani de zile vom vorbi de reformă, de economie, de investiții și cred că are nevoie și de forța pe care i-o dă președinția partidului”, potrivit flux24.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Pfizer, inginer de 52 de ani moare la Lecco după prima doză de vaccin. Familia: „Nu avea patologii”

Povestea româncei care și-a salvat copiii din mâinele mafioților din clanul Spada, denunțul femeii a dus la arestarea a doi lideri