Menu
in

Explozie într-un depozit la Pordenone: femeie de 63 de ani ucisă


Explozie la Pordenone: O femeie a murit în urma unei explozii care a avut loc în jurul orei 6.30 în această dimineață, în Pinzano al Tagliamento (Pordenone).

Explozie la Pordenone

Explozia a avut loc într-un depozit al unei companii care operează în sectorul distribuției de băuturi.

O femeie a fost ucisă. În același sediu se afla în această dimineață și o altă persoană, soțul femeii, care a rămas nevătămat.

Explozie la Roma, în Torre Angela: „Am aprins o țigară și a explodat apartamentul”

Dinamica exploziei

Explozia s-a produs într-o clădire cu două etaje în care are sediul o firmă de distribuție a băuturilor, formată dintr-un depozit la parter și un birou adiacent.

La etaj se află un apartament în care locuiau victima și soțul ei. Ar fi fost o sobă cu butelie folosită în birou care a provocat explozia. Soba era deschisă, dar flacăra s-a stins în timpul nopții. Așa că gazul a continuat să iasă, saturând biroul.

Explozie la Pinerolo cu doi morți, doi montatori români acuzați de omor din culpă

Victima avea 63 de ani

Femeia se numea Nelly Tramontin , avea 63 de ani și lucra într-o firmă de contabilitate din Spilimbergo (Pordenone).

În jurul orei 6.30 ea a coborât din apartament în birou, a aprins lumina, provocând explozia. Femeia este soția proprietarului depozitului de băuturi.

explozia a fost foarte puternică și simțită de jur împrejur într-o zonă foarte mare. Dar structura imobilului este foarte solidă, așa că soțul, care se afla în apartament în momentul exploziei, nu a fost afectat, scrie blitzquotidiano.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version