in

Explozie la Roma, în Torre Angela: „Am aprins o țigară și a explodat apartamentul”

O clădire a luat foc în această dimineață în jurul orei 7.40 în via Atteone, în cartierul Torre Angela din Roma. Incendiul a avut loc după o explozie, probabil din cauza unei scurgeri de gaz. O parte din ultimul etaj s-a prăbușit.

La fața locului pompierii care au evacuat clădirea și au salvat unii locuitori. În acest moment sunt 4 răniți, transportați la spital, potrivit Il Messaggero.

Badanta și bătrâna rănite în explozie la Belluno, întreprinzătorul care le-a salvat: „Oricine ar fi făcut ceea ce am făcut eu, nu sunt erou”

Un bărbat în vârstă, proprietarul apartamentului distrus de explozie, a fost adus cu cod roșu la spitalul Sant’Eugenio: este în stare gravă.

Potrivit unei reconstrucții parțiale a faptelor, bărbatul și-a aprins țigara în apartamentul saturat de gaze, provocând explozia.

„Am aprins o țigară și a explodat apartamentul”, le-a spus proprietarul apartamentului implicat salvatorilor din nou șocat.

Odată cu trecerea orelor, a trecut teama că în interiorul clădirii ar putea exista și alte persoane dispărute.

La locul incendiului a ajuns și comandantul provincial cu ofițerul de pază și supraveghetorul de schimb al pompierilor. Poliția municipală a închis căile de acces la locul exploziei.

Explozie puternică lângă Pescara, centru estetic gestionat de o româncă, distrus de o BOMBĂ artizanală

Un purtător de cuvânt al Italgas a declarat că „instalațiile de distribuție a gazelor aparținând Companiei (rețele și contoare) se află în afara casei și sunt intacte”.

Serviciul de Urgență Italgas a suspendat alimentarea pentru a permite pompierilor să stingă flăcările în siguranță.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
candidat torino ciofu

Iulian Ciofu candidează pentru un loc la Circumscripția 5 din Torino: ”Sunt un om simplu, care știe ce înseamnă să pornești de la zero”

casatoii gay

Avertisment pentru România. Sancțiuni dacă nu permiteţi căsătoriile gay