in

„Lallina”, fiica secretă a lui Bud Spencer – Carlotta Rossi cere un test ADN pentru a demonstra că este fiica actorului

 Știri Italia – Fiica secretă a lui Bud Spencer – Carlotta Rossi a decis să ceară un test ADN pentru a demonstra că este fiica lui Bud Spencer. Și asta deși mamei sale îi promisese că nu va dezvălui niciodată cine este tatăl ei.

Fiica secretă a lui Bud Spencer

În cea mai veche amintire pe care o are despre el, are trei ani și jumătate.

„A sosit la noi acasă cu o valiză care mi se părea gigantică, dar era de fapt normală.

Era plină de jucării. Am această imagine a unui uriaș cu un zâmbet bun, un fel de Moș Crăciun în afara sezonului cu o jachetă albastră și o valiză albă”.

Nu a încetat niciodată să-i facă cadouri. Ca acele patine cu rotile cu luminițe pe care le-a adus din America și care nu erau încă pe piață în Italia.

„Le-am pus imediat. Am mers înainte și înapoi cu el sprijinindu-mă pe o parte și mama pe cealaltă”, scrie ea în „A metà”, carte de memorii disponibilă de astăzi pe „Apple Books”, pe care ea o semnează drept Carlotta Rossi Spencer.

Cartea dezvăluie povestea de dragoste dintre mama ei, Giò (Giovanna Michelina Rossi) și bărbatul pe care nu a reușit să-l numească niciodată tată, ci întotdeauna și numai „Lallo”, în timp ce pentru el, ea a fost „Lallina”. O figură publică, iubită în toată lumea în special de copii: Bud Spencer, alias Carlo Pedersoli, cunoscut pentru rolul „Piedone”.

Proces de recunoaștere a paternității

Săptămâna trecută, Carlotta Patricia Francesca Giuseppina Rossi, asistată de avocații Marco Feroci și Francesca Agnisetta, a început procesul judiciar de recunoaștere a paternității la Tribunalul de la Roma, scrie Corriere della Sera.

În acțiune solicită despăgubiri „pentru prejudiciul suferit din cauza lipsei substanțiale a unei figuri paterne de-a lungul vieții” de la văduva și copiii actorului decedat la 27 iunie 2016, în calitate de moștenitori ai acestuia. Și, bineînțeles, teste ADN prin cei pe care îi consideră rude de sânge.

Șase ani de la moartea lui Piedone

Momentul perfect, la a șasea aniversare de la moartea lui Piedone, Carlotta Rossi, 46 de ani, producător, o explică astfel telefonic din Londra, unde locuiește cu cele două fiice ale ei (soțul ei lucrează în Italia și face naveta):

„’ este un motiv pentru care m-am hotărât acum să fac cererile mele la Tribunal și să povestesc într-o carte marea dragoste care a legat-o pe mama mea de tatăl meu. Astăzi sunt gata.

Și mă simt liberă de promisiunea făcută mamei, care a răposat pe 9 noiembrie 2015, că nu voi spune nimănui cine este tatăl meu”.

A murit Piedone. Terence Hill: ”Suntem unicul cuplu care nu s-a certat niciodată”

Bud Spencer i-a plătit studiile

Bud Spencer nu a fost niciodată un străin pentru ea. A menținut-o până la absolvire. I-a plătit școala americană, facultatea în Statele Unite, vacanțele de vară și de iarnă, o ședere lungă în Florida.

Și a continuat să-i ajute mama cu un transfer lunar de 1.000 de euro până la moarte: avocații sunt în măsură să reproducă toate mișcările din 2005 până în 2015.

Ea spune: «Nu aveam numărul privat al tatălui meu, el era mereu cel care ne suna. Aveam doar cel fix al biroului, unde mi-a răspuns secretara.

Când mama a murit, l-am sunat pe Giuseppe Pedersoli, fiul ei cel mare, al cărui telefon mobil l-am obținut pentru că lucrăm în același mediu.

Apelul telefonic a durat 30 de secunde, minim. I-am spus cine sunt și că trebuie să-l anunț pe Carlo. Nu am mai auzit niciodată de el.

Spune că nu a fost greu să nu le poată spune colegilor de clasă că favoritul lor la cinema era tatăl său. „Pentru mine a fost mereu așa, a fost normal”.

Crescând însă, „normalitatea” cu care fusese obișnuită s-a ciocnit cu existența unei alte „normalități”. Carlotta avea 13 ani când a aflat că tatăl ei mai are o familie și trei copii legitimi. Ea a spus: „Cred că sunt oameni drăguți, nu m-ar deranja să construiesc o relație cu ei”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.4]
sarbatoare ie

Români în Italia: ”Purtați IE cu mândrie”, cea de-a X-a ediție al evenimentului a fost sărbătorită la Aprilia

Durerea unui român din Italia, fost șofer de camion: „Nu mai am picioare după accidentul de pe A4. Încă aștept protezele”