in

Firenze, incendiu în hala disperaților, o victimă, un român de 27 de ani

L-au găsit în una dintre încăperile complet distruse de flăcări. Astfel a murit unul dintre ocupanții abuzivi ai halei industriale care a luat foc la Firenze, în zona Osmannoro. Victima este un român de 27 de ani, cu probleme de vedere, care probabil tocmai din acest motiv nu a reușit să se salveze așa cum au făcut alții.

Hala, un fost depozit de lângă Ikea, era ocupată de circa treizeci de familii de etnie romă care au reușit să scape de flăcări, fie fugind, fie fiind plecați. În clădire erau câteva butelii de gaz. La fața locului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale și cu echipa Nucleară Biologică Chimică și Radiologică, în afară de poliție, carabinieri și ambulanțele de la 118.

Cauzele incendiului sunt deocamdată necunoscute. Cea mai probabilă ipoteză este că incendiul a fost declanșat accidental de la o sobă improvizată.

După fuga disperată inițială, persoanele care fuseseră în interiorul halei și care au reușit să scape le-au spus salvatorilor că în interior era posibil să fi rămas o familie. După o oră de căutări a fost găsit corpul carbonizat al tânărului, mai târziu fiind găsiți părinții și fratele acestuia care se aflau în afara clădirii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Castellammare, român de 30 de ani, găsit mort pe stradă

Propunere neașteptată a ministrului Educației: ”Trebuie să găsim o variantă de Bacalaureat al românilor de pretutindeni”