in

Milionarul Flavio Briatore: „N-am văzut sărac să creeze locuri de muncă, și în loc să-ți mulțumească, rup…” – VIDEO

Milionarul Flavio Briatore critică săracii – Cea mai recentă declarație a lui Flavio Briatore despre bogăție și disparitățile sociale riscă să creze polemici. „Nu am văzut niciodată un om sărac creând locuri de muncă”, a spus el.
>>> Designerul Domenico Dolce: «Tinerii fără demnitate, stau pe Facebook în loc să muncească”

Milionarul Flavio Briatore critică săracii

O intervenție provocatoare care riscă să creeze o furtună. Omul de afaceri Flavio Briatore a distribuit pe profilul său de Instagram un fragment dintr-un interviu acordat Canalului Mediaweb. În acest interviu, Briatore vorbește despre dificultățile întâmpinate de cei care fac afaceri în Italia, scrie fanpage.it.

Ceea ce îi împiedică pe antreprenori, susține el, nu este politica care nu favorizează angajarea, ci atitudinea generală față de cei care investesc.
>>> 1% dintre cei mai bogați dețin cât restul de 99% din populația lumii

„Furie socială enormă”

Milionarul Flavio Briatore critică săracii – „Nu au înțeles că cei care creează bogăție sunt companiile, investițiile. N-am văzut niciodată un om sărac să creeze locuri de muncă”, tună Briatore, „În schimb ei îi critică pe cei bogați… Ce înseamnă bogat? Bogații nu sunt cei care merg cu barca în Caraibe, bogații investesc mereu, continuă să investească.

Am început cu o cifră de afaceri de 10 milioane, acum avem o cifră de afaceri de 140 de milioane. Avem 1500 de angajați. În loc să-ți mulțumească, îți rup … Așa este țara reală, există o furie socială enormă ”.

Briatore a primit mii de like-uri pentru videoclipul postat online, preluat din interviul său.

Italia: A crescut numărul milionarilor în pandemie. Cine sunt cei mai bogaţi italieni

Flavio Briatore: „Mulți tineri preferă veniturile din cetățenie”

Milionarul Flavio Briatore critică săracii –Declarațiile vin la câteva luni după ce Briatore a luat o atitudine dură împotriva venitului de cetățenie, măsură care ia în considerare descurajarea muncii, mai ales în cazul tinerilor:

„Când eram copii ne doream să muncim, pentru că ne plăcea, vara am adunat mere, am cules căpșuni. Din o mie de oameni pe care i-am angajat cred că 8, toți au cerut să nu lucreze în weekend, ei fac orele și nu le mai faci, oamenii vor mai mult timp liber. Mulți tineri își caută de lucru aproape sperând să nu-l găsească. Văd clar: ei preferă venitul din cetățenie în locul unei cariere ”.

Flavio Briatore (72 ani) este un antreprenor și manager sportiv italian. Este cunoscut mai ales pentru că a fost manager de echipă în Formula 1, cu echipa Benetton care a devenit ulterior Renault, și pentru că a fost șeful grupului internațional de ospitalitate de lux Majestas, cunoscut anterior ca Billionaire Life.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Valerio Troisio mort subit 26 ani

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”

S-a întors din Italia și l-a găsit pe amantul soției sale dormind în WC-ul din fundul curții