in

Frosinone, român bătut de proprietarul apartamentului în care locuiește, italianul a fost arestat

Un italian a fost arestat, după ce l-a bătut aparent fără motiv pe românul căruia i-a închiriat un apartament. 

Un italian în vârstă de 34 de ani din localitatea Boville Ernica (provincia Frosinone) a fost reținut de carabinieri, acesta fiind acuzat că a agresat un cetățean român căruia i-a închiriat un apartament. Între cei doi se pare că izbucnit o ceartă, motivele fiind legate de gestionarea locuinței.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 26 ianuarie 2020, atunci când cei doi bărbați s-au întâlnit pentru a lămuri unele chestiuni în legătură cu gestionarea apartamentului închiriat de italian românului, potrivit presei italiene.

Nu este clar motivul de la care a pornit cearta, însă situația a degenerat, iar italianul a început din senin să-l lovească pe chiriașul său de mai multe ori cu pumnii în față.

Românul, în vârstă de 47 de ani, a mers direct la carabinierii din localitate unde a depus o plângere împotriva agresorului său. Italianul are antecedente penale, acesta fiind acuzat în trecut de deținerea de substanțe stupefiante.

Italianul va fi cercetat în stare de libertate, fiind acuzat de amenințări și vătămare corporală.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

O româncă a cucerit 3 medalii de aur la Cupa Mondială de haltere de la Roma

Montesilvano, româncă agresată sexual de un funcționar chiar în primărie, carabinierii l-au găsit cu pantalonii descheiați