in

George Pușcaș a fost rege pentru o zi în fotbalul italian. A marcat și a promovat o echipă pentru prima dată în Serie A – VIDEO

Atacantul român George Pușcaș a marcat joi seara singurul gol în partida dintre Benevento și Carpi, meci care conta pentru promovarea în Serie A, iar presa din Italia are numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului în vârstă de 21 ani.

Grație golului reușit de atacantul împrumutat de la Inter, Benevento a promovat pentru prima oară în istorie în prima ligă de fotbal din Italia.

„Puscaș e regele lui Benevento. O calificare istorică reușită de formația care acum 12 luni se afla în Liga a 3-a”, notează site-ul fcinternews.it, citat de ziare.com

„Puscaș, eroul lui Benevento. 8 iunie va fi o dată pe care suporterii lui Benevento nu o vor uita niciodată. 88 de ani au așteptat acest moment”, notează si jurnalistul Alfredo Pedulla.

7 goluri a marcat Puscaș pentru Benevento în acest sezon, dintre care 3 în playoff-ul pentru promovare.

„Vreau să mă bucur de acest moment. Cu siguranță e cel mai important gol marcat în cariera mea”, a spus Puscaș după terminarea meciului.

Golul marcat de Pușcaș în minutul 32 al întâlnirii dintre Benevento și Carpi


0-0 a fost scorul în manșa tur a playoff-ului de promovare în Serie A, dintre Carpi si Benevento.

SPAL și Hellas Verona sunt celelalte două echipe promovate din Serie B în Serie A, în timp ce din Serie A au retrogradat Pescara, Palermo si Empoli.

Născut la Marghita (judetul Bihor), Pușcaș si-a inceput cariera la Liberty Oradea, fiind cumpărat în 2013 de Inter. După două sezoane petrecute la echipa de tineret a „nerazzurrilor”, în care a prins totuși și 4 meciuri pentru echipa mare, Pușcaș a fost împrumutat la Bari, iar din vara anului trecut se află la Benevento.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tarifele de roaming vor dispărea complet în UE din 15 iunie. Vom putea folosi telefoanele la aceleași prețuri ca în țara de reședință, oriunde în UE

Enna, o româncă și doi italieni, prinși cu droguri. Aveau marijuana pentru 3000 de țigări și cocaină