in

Gorizia, mama își găsește moartă fiica de 18 ani, cu două zile înainte fusese la spital. Antivacciniștii atacă din nou

Italia Gorizia, mama își găsește moartă fiica de 18 ani. Ronchi dei Legionari, Anisa Mahmic a fost lovită de o boală: suferise de dureri de cap puternice și de o stare de rău generalizată. Pe rețelele de socializare, un val de comentarii și insinuări din partea celor care sunt împotriva vaccinului anti-Covid, scrie corrieredelveneto.it.

Anisa Mahmic, în vârstă de 18 ani, locuia în Ronchi dei Legionari împreună cu mama sa
Ea împlinise 18 ani pe 4 decembrie, dar a murit din cauza a ceea ce în acest moment pare a fi o boală subită care a curmat-o după ce a fost externată din camera de urgență a spitalului San Polo din Monfalcone, Friuli Venezia Giulia.

Gorizia, mama își găsește moartă fiica de 18 ani

Se numea Anisa Mahmic: de origine bosniacă, locuia de ani de zile cu mama ei în Ronchi dei Legionari. Cazul nu a fost încă clarificat, dar asemănările, cel puțin aparente, ne aduc aminte de moartea, la 21 decembrie anul trecut, a lui Giorgio Conte, un jucător de rugby de 15 ani de la San Donà. Tânărul atlet a fost lovit de tromboză cerebrală.

Citește aici despre acest caz: Italia: mort din cauza unei tromboze cerebrale, la doar 15 ani. ”Suntem inundați de mesaje din partea antivacciniștilor”

Decesul a survenit la spitalul din Padova: cu șase zile mai devreme, băiatul fusese dus la camera de urgență din San Donà pentru o durere de cap puternică, dar tomografia computerizată nu a relevat nicio problemă.

Boala, vizita și externarea

Cu câteva zile în urmă, fata se dusese la urgențe pentru că suferea de o stare de rău severă. Aparent o durere de cap deosebit de invazivă și, în general, o stare de oboseală și greață accentuată. La camera de urgență a spitalului San Polo, medicii au preluat-o imediat și au supus-o unor teste, care, însă, nu au relevat nimic anormal. Tânăra de 18 ani a fost apoi externată și s-a întors în casa în care locuia cu mama ei, în Ronchi. Aici, însă, starea fetei s-a înrăutățit. Starea de rău care o determinase să meargă la urgențe s-a agravat. Și astfel a fost inițiat apelul la serviciile de urgență. În zadar, însă, sosirea personalului medical: fata nu a supraviețuit. Nu este clar care a fost cauza morții: autopsia, în cazul în care va fi ordonată, va face lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat și va oferi detalii privind posibila responsabilitate a medicilor de la Urgențe.

Durere și comentarii no-vax

Vestea morții Anisei Mahmic a traumatizat întregul sat. Dar și institutul din Gorizia, unde aceasta studia pentru a-și îndeplini visul de a deveni coafeză. În apropierea casei Anisei au apărut afișe și bannere confecționate de prieteni: „Nu te vom uita niciodată. Nu vom uita zâmbetul tău”. Și din nou: „Vrem să ne amintim de tine așa cum ai fost, să ne gândim că încă mai trăiești, că așa cum ai fost încă ne asculți și încă zâmbești. Bună, Anisa.

Institutul pe care l-a frecventat în Gorizia, Ial, și-a amintit și el de ea printr-o postare pe Instagram: „Anisa suflet bun care vedea frumosul în fiecare persoană. Anisa suflet dulce și însorit care a minimalizat chiar și cele mai rele momente. Anisa este fericită că se află la școală, până într-acolo încât în fiecare dimineață îi salută cu zâmbetul pe toți profesorii. Anisa îndrăgostită de viață. Ciao Anisa”.

Între timp, pe rețelele de socializare, în special pe Facebook, imediat ce s-a răspândit vestea decesului, nu au lipsit comentariile din partea unor persoane care nu s-au vaccinat și care au făcut imediat legătura între tragedie și vaccinul anti-Covid. „Câți tineri vor mai trebui să moară până când vom înțelege ce se întâmplă?”, a fost comentariul unui utilizator. Și din nou: „Cei care au permis toate acestea vor trebui să plătească”.

Reacții similare au fost stârnite în urmă cu câteva zile după moartea lui Giorgio Conte. Rugbystul în vârstă de 15 ani din San Donà (Veneția) a murit în spitalul din Padova.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Româncă din Italia, vedetă Onlyfans: „Câștig 100.000 de euro pe lună”

Atacată de cei doi câini ai săi, o femeie moare în ziua de Crăciun în zona Modena