in

Româncă din Italia, vedetă Onlyfans: „Câștig 100.000 de euro pe lună”

Româncă din Italia, vedetă pe Onlyfans. După zece ani de serviciu în restaurantul familiei, Mădălina Ioana Filip, stabilită în Italia la Varese, a găsit succesul pe platforma Onlyfans și acum, datorită fotografiilor sale, câștigă cifre uluitoare.
>>> Citește și: O româncă este cea mai bine plătită pe OnlyFans în Italia: „170.000 de euro într-o lună”

Româncă din Italia, vedetă pe Onlyfans

Este povestea lui Mady Gio, alias Mădălina Ioana Filip, o româncă care locuiește la Varese, care datorită intuiției unora dintre urmăritorii ei de pe TikTok și Twitch – unde obișnuia să joace jocuri video – a reușit să găsească faima și bani pe platforma Onlyfans. În plus, fizicul ei i-a garantat un număr mare de urmăritori de la aterizarea pe Onlyfans .

Așa că dintr-o chelneriță pasionată de jocurile video, Mădălina s-a transformat într-o vedetă cu cifre lunare amețitoare și toți cei din familie o susțin: „Străbunica mea spune că atâta timp cât nu omor pe nimeni și plătesc taxe, se poate face totul ”.

Mai mult de 100.000 euro pe lună

Intervievată în direct la emisiunea de radio La Zanzara de la Radio 24, Mady Gio a dezvăluit că câștigă „mai mult de 100.000 de euro pe lună ” cu simple fotografii nud și nimic mai mult, scrie Il Giornale.

„La început, când fanii mei m-au sfătuit să fac videoclipuri, a funcționat fără să fac nud imediat. Acum fac doar topless. Un videoclip costă 250 de euro. Fotografiile simple costă 70 de euro”, a spus la radio Mădălina, care în această nouă aventură este ajutată de fostul ei soț : „Am fost căsătorită înainte de OnlyFans, acum sunt singură, dar eu și fostul meu soț am rămas în relații excelente. El este încă managerul meu”.

Cine este și cum arată Lavinia Abate, Miss Italia 2022. Are 18 ani și s-a născut la Roma

„O meserie ca oricare alta”

Un job din toate punctele de vedere, asigură Mady Gio, care a fost chelneriță în restaurantul familiei timp de zece ani. „Munca nu este o plimbare în parc. Întotdeauna ai nevoie de o idee nouă pentru a câștiga cifrele pe care le iau. Este o meserie ca oricare alta, este o meserie care îmi place și aproape o binecuvântare. Înainte eram ca o călugăriță, datorită Onlyfans mi-am deschis mintea .” Regretă doar că nu a început mai devreme.

Artistă născută în România cucerește publicul italian. Și-a lansat primul album de covers de ziua ei. Cine este Loredana Errore

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 19 In medie: 2.9]
arestat italia roman

Italia, băiat român de 15 ani evită o tragedie: l-a auzit pe un conațional care voia să omoare o româncă și a anunțat carabinierii

Gorizia, mama își găsește moartă fiica

Gorizia, mama își găsește moartă fiica de 18 ani, cu două zile înainte fusese la spital. Antivacciniștii atacă din nou