in

Italia, băiat român de 15 ani evită o tragedie: l-a auzit pe un conațional care voia să omoare o româncă și a anunțat carabinierii

Italia, băiat român de 15 ani evită o tragedie. Bărbatul, un român, a cunoscut-o pe femeie pe chat, dar aceasta a pus capăt relației pentru că îl găsea agresiv. De aici și decizia de a pleca, înarmat cu un cuțit. Dar băiatul, de aceeași naționalitate, le-a tradus totul ofițerilor, scrie corrieredibologna.it.

A luat un tren cu scopul de a o ucide. Contururile poveștii în care a fost implicat un cetățean român care a cunoscut o româncă ce trăiește în Carpi pe un chat pentru întâlniri sunt înfiorătoare. O relație virtuală care dura de câteva săptămâni, atât de mult încât cei doi au decis să se întâlnească.

Citiți și: Italia, și-a ucis soția apoi a folosit sângele ei pentru a scrie ”love”, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Italia, băiat român de 15 ani evită o tragedie

Întâlnirea a fost stabilită pentru sâmbătă, 17 decembrie, la Modena. Dar în zilele premergătoare întâlnirii, el, un locuitor din Misano Adriatico, a început să se comporte într-un mod prea insistent și agresiv, atât de mult încât femeia a decis să anuleze totul.

O decizie care nu i-a plăcut deloc cetățeanului român, atât de mult încât bărbatul a început imediat să o persecute, cu insulte și amenințări, chiar cu moartea, ajungând chiar să îi arate într-o înregistrare video cuțitul de bucătărie pe care l-ar fi folosit pentru a o ucide.

Nemulțumit în ziua întâlnirii, în ciuda refuzului fetei, bărbatul a decis să meargă oricum la Modena și s-a urcat într-un tren regional, dar a adormit aproape imediat și, în loc să coboare la stația Piazza Dante, a mers direct la Fiorenzuola, în zona Piacenza. Aici ia un alt tren pentru a se întoarce și a ajunge la destinație.

În timpul călătoriei, devine din ce în ce mai nervos și mai furios, iar la telefon cu alte persoane confirmă că vrea să o ucidă pe femeia care l-a respins. În același tren, însă, călătorește un tânăr român de 15 ani și cu un acut simț civic, care reușește să înțeleagă conținutul și seriozitatea conversațiilor bărbatului.

În timpul călătoriei, devine din ce în ce mai nervos și mai furios

La telefon cu alte persoane confirmă că vrea să o ucidă pe femeia care l-a respins. În același tren, însă, călătorește un tânăr român de 15 ani și cu un acut simț civic, care reușește să înțeleagă conținutul și seriozitatea conversațiilor bărbatului.

Fără să ezite, băiatul i-a sunat pe carabinieri, cărora le-a relatat cele auzite, care au început imediat să investigheze, alertând Polfer, ai cărei agenți, imediat ce trenul a oprit în gara Modena, l-au identificat și l-au oprit pe român: acesta avea asupra sa un cuțit mare de bucătărie și o altă unealtă ascuțită.

Polițiștii au strâns apoi toate declarațiile – de la femeia pe care o cunoscuseră pe chat, de la tânărul care dăduse alarma – dar și de la mama care a confirmat că fiul ei avusese deja în trecut probleme cu legea în România. El a fost astfel arestat sub acuzația de tentativă de omor.

Pentru judecătorul care a validat arestarea și a dispus arestarea preventivă, acesta este periculos și ar putea încerca să ucidă din nou.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 60 In medie: 4.3]
Italia mort tromboze cerebrale

Italia: mort din cauza unei tromboze cerebrale, la doar 15 ani. ”Suntem inundați de mesaje din partea antivacciniștilor”

Româncă din Italia, vedetă Onlyfans: „Câștig 100.000 de euro pe lună”