in

Italia: mort din cauza unei tromboze cerebrale, la doar 15 ani. ”Suntem inundați de mesaje din partea antivacciniștilor”

Italia: mort din cauza unei tromboze cerebrale. „Giorgio era un băiat extrem de umil și serios, mereu prezent și tenace: un adevărat jucător de rugby, cum puțini se văd”. Antrenorul lui Giorgio Conte, băiatul de 15 ani care a murit ieri, 21 decembrie, la prânz, la spitalul din Padova, din cauza unei tromboze cerebrale, se chinuie să găsească cuvintele, scrie corrieredelveneto.it.

Citiți și: „Vaccinurile au provocat daune la nivel mondial.” Dezlănțuirea profesorului în fața Ministrului Sănătății (VIDEO)

Italia: mort din cauza unei tromboze cerebrale

În noaptea de joi spre vineri, au apărut primele simptome: o durere de cap puternică, atât de intensă încât părinții săi au fost convinși să-l ducă pe Giorgio la camera de urgență din San Donà, unde locuia, la ora 3 dimineața. După o tomografie computerizată cu rezultate negative, băiatul a fost trimis acasă, în ciuda faptului că valorile analizelor de sânge erau alterate.

A doua zi, însă, starea lui s-a deteriorat din nou. Tânărul de 15 ani și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spitalul din Padova, unde a rămas internat până pe 21 decembrie. Giorgio nu și-a mai recăpătat cunoștința până când s-a stins din viață în afecțiunea părinților săi Eleonora și Roberto și a frățiorului său Alessandro.

”Am fost de acord cu donarea organelor lui Giorgio”, a declarat mama sa, Eleonora.

”În zilele următoare vom proceda la autopsie pentru a stabili cauza morții. Giorgio nu a prezentat niciodată înainte probleme de sănătate deosebite”. ”Nu numai că iubea rugby-ul, dar alesese să se trezească la 5.30 dimineața pentru a merge la Centrul de Construcții din Treviso”, continuă mama sa, ”era în anul al doilea și îndrăgostit de acest subiect. A fost, de asemenea, un elev bun și un mare sportiv”.

Părinții doresc, de asemenea, să lanseze un apel către toți cei care nu le respectă tăcerea în aceste ore de profundă durere: ”Vă cerem doar să puneți capăt comentariilor online”, spun ei. ”Suntem inundați de mesaje lipsite de respect din partea unor no-vaxeri: sperăm că ne pot sprijini și că pot evita să complice o situație deja dificilă.”

Regretele colegilor

În zilele următoare vor fi stabilite cauzele morții premature a acestui tânăr, care nu a prezentat până acum probleme deosebite de sănătate. Giorgio a avut o pasiune foarte puternică pentru rugby, care l-a însoțit de-a lungul întregii sale vieți și în care și-a pus toată implicarea și perseverența de care a dat dovadă încă de la o vârstă fragedă.

Asociația sportivă Rugby San Donà a fost cea care a făcut tristul anunț al decesului prin intermediul profilurilor sale de socializare: ”Tocmai am aflat vestea teribilă că Giorgio Conte, jucător al echipei Under 17, a decedat”, a scris asociația sportivă. ”Îmbrățișăm cu tărie familia, căreia îi transmitem sincerele noastre condoleanțe. De asemenea, își prezintă condoleanțele familiei și celelalte cluburi sportive venețiene, aparținând nu doar lumii rugby-ului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Miss Italia 2022 Lavinia Abate

Cine este și cum arată Lavinia Abate, Miss Italia 2022. Are 18 ani și s-a născut la Roma

arestat italia roman

Italia, băiat român de 15 ani evită o tragedie: l-a auzit pe un conațional care voia să omoare o româncă și a anunțat carabinierii