in

Cine este și cum arată Lavinia Abate, Miss Italia 2022. Are 18 ani și s-a născut la Roma


A fost aleasă Miss Italia 2022: este Lavinia Abate, 18 ani din Roma. „Mândră să reprezint Italia”, a declarat ea după încoronare.

Româncă de 19 ani, a ajuns în finala națională Miss Italia: „Mulțumesc iubitului meu”

Miss Italia 2022

Lavinia Abate a fost aleasă Miss Italia. În centrul de conferințe multimedia al hotelului Crowne Plaza Roma, în 21 decembrie a fost așeasă cea mai frumoasă fată din Italia. Din Roma, elevă de liceu, visează să devină cântăreață compozitoare.

Miss Italia, cea mai frumoasă din Bergamo este o româncă din Milano, Francesca Popa i-a cucerit pe toți

Cine este Lavinia Abate

„Pasiunile mele sunt cântatul, dansul și pianul”, a spus ea. „ Sunt creativă, hotărâtă și sensibilă”. Miss Italia 2022 are 18 ani, este din Roma și este în ultimul an de liceu științific. Practică dansul de 12 ani, în prezent cel modern și contemporan.

În copilărie a fost nevoită să poarte corset medical timp de 5 ani, care a marcat-o profund, făcându-i adolescența dificilă. „Miss Italia îi oferă posibilitatea de a-și demonstra că spatele nu îi afectează aspectul estetic și de a dobândi mai multă încredere” , cuvintele conținute în prezentarea ei, relatează fanpage.it.

Poliția italiană a prins-o pe Miss Hitler, organizația rasistă „Ordine Ario Romano” a fost anihilată

Încoronarea Miss Italia

Lavinia Abate este noua Miss Italia: ajunsă pe podium cu Virginia Cavalieri – Miss Emilia Romagna, și Carolina Vinci – Miss Sardinia, a fost încununată de juriul prezidat de Massimo Boldi, actrița și profesoara de actorie Fioretta Mari și prezentatoarea radio Francesca Manzini .

Câștigătoarea titlului a comentat verdictul, neașteptat pentru ea: „Recunosc că nu am crezut când mi-am auzit numele, nu aș fi ghicit. Voi fi mândră să reprezint Italia .”

O româncă de 19 ani reprezintă Piemonte la concursul Miss Italia – FOTO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie la locul de muncă în Italia. Un lucrător român de 40 de ani a căzut de pe o scară și a murit

Italia mort tromboze cerebrale

Italia: mort din cauza unei tromboze cerebrale, la doar 15 ani. ”Suntem inundați de mesaje din partea antivacciniștilor”