in

Tragedie la locul de muncă în Italia. Un lucrător român de 40 de ani a căzut de pe o scară și a murit

Român mort la muncă la Carpino – Tragedie la locul de muncă la Carpino, în zona Foggia. Un român de 40 de ani a murit după ce a căzut de pe o scară, lângă un stâlp de iluminat public. S-a întâmplat în 19 decembrie în centrul istoric al localității.

Victima, căsătorită și cu doi copii – a murit din cauza rănilor suferite în urma căderii. A fost dispusă autopsia.

La fața locului a intervenit o ambulanță de la 118, însă sanitarii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Carabinierii au sarcina de a clarifica dinamica a ceea ce s-a întâmplat.

Român mort la muncă la Carpino. Pro Loco: „A dat totul pentru țara noastră”

Asociatia Pro Loco din Carpino a comentat astfel moartea bărbatului, cunoscut cu numele de Giovanni: „Suntem cu adevărat triști, întristați și neîncrezători, pentru că vestea dispariției lui ne-a luat prin surprindere. O soartă crudă a întrerupt viața tânără a lui Giovanni: tată, soț și un exemplar lucrător Un doliu brusc care a afectat profund întreaga noastră comunitate, în care Giovanni era bine integrat, de ani de zile, cu familia sa.

Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției

În ultimele săptămâni am avut ocazia să-i apreciem aptitudinile, disponibilitatea dar mai ales marea pasiune pentru munca sa. Un om extraordinar a dat totul pentru țara noastră. Îi datorăm atât de mult.

Gândurile noastre și îmbrățișarea noastră se îndreaptă către familia, soția, copiii și prietenii români care îi sunt foarte dragi, astăzi dramatic afectați de această durere profundă. De astăzi acele lumini vor străluci pentru tine. Ne va fi atât de dor de tine, nu te vom uita.”, relatează Foggia Today.

Muncitor român de 32 de ani, mort la muncă în Marche, pe un șantier de reconstrucție în urma cutremurului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia, microbuz românesc cu pachete controlat de garda de finanțe

Italia, microbuz românesc cu pachete controlat de garda de finanțe: confiscate două tone de carne și 500 de kg de alte produse

Miss Italia 2022 Lavinia Abate

Cine este și cum arată Lavinia Abate, Miss Italia 2022. Are 18 ani și s-a născut la Roma