in

Italia, microbuz românesc cu pachete controlat de garda de finanțe: confiscate două tone de carne și 500 de kg de alte produse

Italia, microbuz românesc cu pachete controlat de garda de finanțe

Italia – Luni, 19 decembrie, Guardia di Finanza a interceptat în Codevigo, pe drumul Romea, o dubă suspectă cu numere de înmatriculare străine și fără instalație de refrigerare, care a fost verificată.

Aceștia au găsit 500 de kilograme de produse lactate și vegetale, transportate în containere improvizate, cum ar fi colete, saci de voiaj și containere de plastic. De asemenea, au fost găsite două tone de carne de pasăre, de vită și de porc, anunță padovaoggi.it.

Mădălina Ghenea este disperată, victimă a hărțuielilor și a santajelor: ”Trăiesc în frică! Există o singură mână în spatele lor”

Controlul a arătat că bunurile, cu o valoare totală de 30.000 de euro, nu numai că erau transportate într-un mod impropriu pentru consumul ulterior, dar nu aveau nici un indiciu de trasabilitate, încălcând astfel legislația națională și europeană în domeniu.

În urma intervenției la Codevigo a personalului specializat al autorității sanitare locale, care a reclasificat marfa ca fiind subproduse de origine animală improprii pentru consumul uman din cauza unor nereguli în metodele de transport și ambalare, au confiscat întreaga încărcătură în vederea eliminării. În plus, conduita șoferului, cetățean român, a fost sesizată organelor competente în vederea sancționării administrative.

”Blitzul” din Codevigo, în special, a avut loc ca parte a activității de combatere a traficului ilegal și a controlului economic al teritoriului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Bonus pentru mobilă nouă în Italia

Vești bune pentru românii din Italia: Primesc 8.000 de euro bonus pentru cumpărarea de mobilă nouă

Tragedie la locul de muncă în Italia. Un lucrător român de 40 de ani a căzut de pe o scară și a murit