in

Mădălina Ghenea este disperată, victimă a hărțuielilor și a santajelor: ”Trăiesc în frică! Există o singură mână în spatele lor”

Mădălina Ghenea este disperată. Actrița, fotomodelul și producătoarea este de ani de zile victima unor incidente „ciudate”: „Am raportat totul, iar acum am o certitudine: există o singură mână în spatele lor”, a declarat românca citată de roma.corriere.it.

Nu este o ranchiună pentru o poveste de dragoste distrusă, nici măcar o tentativă de șantaj, și nu poate fi explicată prin simpla invidie. Ceea ce o afectează pe Mădălina Ghenea este ceva mai subtil și mai perfid, având în vedere pagubele profesionale și dificultățile personale pe care i le provoacă cei care o vizează de ceva vreme.

Citește și: Mădălina Ghenea: „Am fost jefuită la aeroportul Fiumicino, valiza cu bijuterii a dispărut”

Mădălina Ghenea este disperată

Îi crează probleme cu prietenii ei, îi sabotează cariera, îi atacă metodic imaginea, o face mereu să se simtă „expusă” și vulnerabilă. După furtul anormal, în urmă cu 10 zile, la Fiumicino, al trolerului în care ținea bijuterii în valoare de un milion de euro, folosit într-un angajament de afaceri la Riad, actrița, modelul și producătoarea română a fost victima pirateriei informatice a profilului său iCloud. „Sunt disperată, au accesat toate fotografiile mele, fotografiile fiicei mele, datele bancare…”.

Cine este autorul acestei persecuții este încă neclar, iar femeia în vârstă de 35 de ani, regizată, printre alții, de Paolo Sorrentino și Ridley Scott, speră să afle acest lucru prin seria de plângeri pe care le-a depus în ultimii opt ani la parchetele din Milano (asistată de cabinetul de avocatură Steccanella) și Roma (prin avocata Ilenja Menhilli).

Hărțuire, amenințări, defăimare, presupuse infracțiuni

„Înainte mă gândeam la episoade separate, dar acum sunt sigură că există aceeași mână a unuia sau mai multor oameni și un singur proiect pentru a mă lovi”, spune ea. Plângerile vor fi integrate între ele. Totul a început în urmă cu opt ani. Într-o zi, când nu era nimeni acasă, ușa apartamentului ei din Milano a fost spartă, iar ușa a lăsat urme de amenințări. Nimic nu este furat.

Ceva timp mai târziu, numele lui Ghenea și al colegei sale Catrinel Menghia sunt asociate cu afaceri ilicite, fără un fundament evident, printr-o serie de postări pe rețelele de socializare, preluate de ziarele românești și relansate în mediul online.

Apoi au apărut o serie de profiluri false („Matteo Messina Denaro”, printre altele) care intervin sistematic, cu insulte și inferențe, pentru a comenta știrile despre Ghenea, aparițiile sale publice și răsturnările de situație din cariera sa.

”Trăiesc în frică”

De asemenea, sunt supuși bombardamentului de mesaje și cei care o abordează pentru muncă sau care îi lasă banal aprecieri pe net. Prieteni simpli, directori, manageri legați de activitățile ei de afaceri. Unele intimidări sunt explicite, cu aluzii la violență fizică iminentă și fotografii cu arme de foc, altele conțin insulte personale.

Apoi, numele bărbatului de 35 de ani continuă să apară ca „captator de click-uri” (fără conținut) pe site-uri porno sau bloguri cu diverse obscenități. Furtul valizei, pe care Ghenea, ca de obicei, l-a păstrat personal, a fost precedat de o tentativă anonimă de a-i schimba rezervarea la compania aeriană și a avut loc în timp ce valiza era încărcată în mașina rezervată pentru ea într-un loc ferit de priviri indiscrete.

Știrea apărută în ziare a fost urmată, în nici 48 de ore, de intruziunea hackerilor. ‘Este o mașinărie, acum trăiesc în frică‘, s-a destăinuit cu lacrimi în ochi femeia de 35 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Nu a răspuns la telefon, Giulio a fost găsit mort la 23 de ani. ”Nu este clar ce s-a întâmplat”

Identitatea digitală, de aceea guvernul Meloni vrea să o elimine. Ce se schimbă pentru cetățeni și afaceri