in

Farmacolog: „Green Pass numai pentru vaccinați și vindecați”. Nevaccinații nu mai au scăpare

„Trebuie să schimbăm Gren Pass, eliminând posibilitatea utilizării testelor ca alternativă la vaccinare. Testele nu au nimic de-a face cu protecția împotriva infecției cu Covid, ci fotografiază situația la un moment dat”.

Certificatul verde, așadar, „trebuie dat doar celor vaccinați și recuperați”. Este una dintre măsurile „durabile” de a-i împinge pe italieni care nu au făcut încă acest lucru să se vaccineze.

Green Pass fără teste

Declarația aparține farmacologului Silvio Garattini, fondatorul și președintele Institutului de Cercetare Farmacologică Mario Negri Irccss.

El consideră că un lockdown numai pentru nevaccinați ar fi „dificil de aplicat”.

Farmacologul Silvio Garattini

Restricționând posibilitatea de mișcare doar la cei care nu au primit vaccinul „nu pare fezabil. Bineînțeles, totuși, trebuie făcut ceva, trebuie depus toate eforturile pentru ca vaccinarea să fie cât mai largă”, spune farmacologul la Adnkronos.

Bologna, asistente vaccinate infectează bătrâni vaccinați – VIDEO

Potrivit expertului, calea obligației nu este „imediat practicabilă. Avem nevoie de o lege. Și politica este cea care trebuie să decidă. Nu este o decizie științifică”.

În acest moment „este foarte important să încercăm să convingem oamenii care nu s-au vaccinat împotriva Covid – remarcă el – și să căutăm forme de dialog. Mulți oameni au doar îndoieli, sunt temători. Prejudecățile No Vax sunt relativ puține. ”, conchide farmacologul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
lucian bute Panteonul sporturilor

Lucian Bute, inclus în Panteonul sporturilor din Quebec. «Este o mare onoare»

morti covid

Coșmarul nu se mai sfârșește. 50.000 de MORŢI Covid în România.