in

Grindină cât portocala, furtuni și tornade pe coastele italiene de la Adriatica, 20 de răniți la Pescara

Alertă pentru vreme rea în Italia, cod galben în 6 regiuni, cod portocaliu în Toscana. Vânturi puternice, furtuni, o tornadă și grindină mare cât portocalele, în anumite locuri. S-au înregistrat 20 de răniți, în Pescara, în Abruzzo, și Milano Marittima, în provincia Ravenna.

Cele mai mari daune au fost la Pescara, unde grindina era mare cât portocalele, după cum spun mărturiile oamenilor și fotografiile, foarte mulți oameni răniți de gheață s-au prezentat la spital. fenomenul a provocat pagube substanțiale: mașini deteriorate, parbrize și geamuri sparte, acoperișuri deteriorate. Peste tot inundații. Drumurile s-au transformat în râuri în multe zone din Pescara.

Aproximativ 200 de pini seculari au fost doborâți de un vârtej violent de aer, la Cervia. Daune uriașe la plaje. O tornadă a făcut daune masive la Milano Marittima, care face parte din Cervia. Mulți copaci rupți, dar și semne rutiere, infrastructuri mobile rupte, după cum explică municipalitatea Cervia. O femeie a fost rănită. Unele drumuri au fost închise. Situația este foarte dificilă, iar daunele sunt enorme. Zeci de pini vechi de secole s-au prăbușit, blocând traficul în aproape întregul oraș și distrugând sau distrugând zeci de mașini parcate. De asemenea, în Cervia traficul este blocat datorită multor arbuști desprinși de furia vântului.

Rafale puternice de vânt pe coasta Adriaticii în provincia Ascoli Piceno și în Emilia Romagna, în special în zona Rimini și Cesena, unde sute de mașini au fost „bombardate” de grinfină de mărimea nucilor. În multe zone de coastă, mai mulți pini au căzut, distrugând multe mașini parcate.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://twitter.com/i/status/1148955007707942918
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poliția a arestat trei indivizi bănuiți că au dat foc unui român la Villafranca: UNUL DINTRE EI E UN CONAȚIONAL

Trăiește de la vârsta de un an în Italia, dar a ales să reprezinte România: Daria Alexandra Matei, medalie de bronz la Campionatele Mondiale de la Barcelona