in

Guvernul acordă un bonus de 100 de euro pentru angajații cu venituri de până la 28 de mii de euro

Bonus de 100 de euro pentru angajați – Consiliul de Miniștri a aprobat decretul legislativ de reformare a politicilor de coeziune și decretul legislativ pentru revizuirea regimului Irpef și Ires. Printre măsurile aprobate se numără și un bonus pentru angajații cu venituri de până la 28 de mii de euro: este vorba de 100 de euro în ianuarie 2025.

Bonus de 100 de euro pentru angajați

În ceea ce privește decretul legislativ de revizuire a regimului Irpef și Ires, premierul Giorgia Meloni anunțase o măsură prin care să se acorde „în ianuarie 2025, o indemnizație de 100 de euro angajaților, cu un venit total care să nu depășească 28.000 de euro cu soțul și cel puțin un copil în întreținere, sau pentru familiile monoparentale cu un singur copil în întreținere”. Măsura a fost confirmată, după cum a explicat viceministrul Leo. Bonusul de 100 de euro „în beneficiul familiilor cu un singur venit sau monoparental” va fi „achitat prin agenți de reținere la sursă în 2025”, deoarece în 2024 guvernul a folosit deja toate resursele, a explicat viceministrul Economiei.

Guvernul, așadar, „a dorit să ajungă la toate grupurile mediu-scăzute, oferind sprijin suplimentar, celebrii 100 de euro, în beneficiul familiilor cu un singur venit sau monoparental. În acest fel se pune în situația de a cumpăra un cadou pentru un copil așa încât suma este alocată consumului”, a spus din nou Leo, explicând că „aceasta este prima parte din ceea ce intenționăm să facem, găsind resursele relevante, pentru al treisprezecelea”, potrivit Fanpage.

Viitor sumbru: în Italia, în 2050, vârstnicii vor fi de trei ori mai mulți decât tinerii

Bonusul de 100 de euro „este o măsură temporară pentru că obiectivul este scutirea de impozit a celui de-al treisprezecelea salariu”, a subliniat Leo, explicând că guvernul a dorit să ofere „în continuare sprijin familiilor”, dar fiind mereu „atenți să conturi publice”. Vor beneficia de acest bonus în jur de „un milion, un milion și o sută de mii de familii”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un muncitor român de 60 de ani a căzut de pe schelă la Roseto. „Din cauza oboselii”

sala operatii

Arezzo, un tânăr de 20 de ani s-a operat pentru a slăbi: a murit după o săptămână