in

Doi hoți români au distrus mașina carabinierilor în timp ce încercau să fugă după un furt

Hoții români distrug mașina carabinierilor – Momente șocante pe o șosea din provincia Piacenza: mașina în care se aflau doi români, un bărbat și o femeie s-a ciocnit cu vehiculul militarilor, în timp ce încercau să fugă după un furt.

Hoții români distrug mașina carabinierilor

Mai întâi furtul în parcarea unui supermarket apoi, în timp ce încearcau să-și ascundă urmele, au izbit mașina carabinierilor. Dimineață plină de evenimente între Valnure și Valtrebbia.

Ieri, în jurul orei 11, în Pontedellolio, o femeie și-ar fi dat seama că i-a fost furat portofelul în timp ce se afla în parcarea Lidl. De aici și apelul la 112, semnalând că a observat o femeie care pleacă și urcă într-un Volkswagen gri, împreună cu un complice, îndreptându-se pe drumul Bagnolo. Chiar în zonă, de-a lungul drumului deluros (Provincial 55), era o patrulă de carabinieri din stația Rivergaro.

Hoții – ambii români – la vederea militarilor, i-au ciocnit și în urma impactului au ajuns cu mașina în afara carosabilului. Ambii au fost prinși. Femeia a fost transportată la spital pentru verificări (la fața locului  Pubblica Valnure din Rivergaro și salvarea 118), în timp ce bărbatul a fost dus la cazarmă.

Agenții poliției locale se ocupă de investigațiile accidentului, în timp ce pompierii din Piacenza au asigurat cele două mașini. Liderii comandamentului provincial al carabinierilor au sosit și ei din Piacenza cu colonelul Pierantonio Breda și comandantul secției Rivergaro, Roberto Guasco. Cei doi români au fost arestați în cele din urmă pentru furt și rezistență față de un funcționar public.

„Le mulțumim călduros carabinierilor și mareșalului Guasco în numele tuturor cetățenilor pentru munca zilnică de a ne garanta siguranța acolo unde își pun viața în pericol”. Primarul din Rivergaro, Andrea Albasi, a comentat astfel la scurt timp după incident, scrie Il Piacenza.

VIDEO – Bătrână cu handicap bătută de badantă. Carabinierii au filmat-o pe ascuns și au fost îngroziți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
român stropit partenera alcool foc

Italia, un român de 42 de ani și-a stropit partenera cu alcool și i-a dat foc, condamnat la 12 ani de închisoare

italia furau cutia milei

Un român și o italiancă prinși de carabinieri că furau de la biserici, din cutia milei, ambii foloseau aceleași ”unelte de lucru”