in

Medicul cu a cincea doză în ieslea lui Iisus de la biserica Santa Maria in Trastevere din Roma – VIDEO ȘOC

Ieslea cu a cincea doză la Roma – În ieslea lui Iisus amenajată de organizația religioasă Sant’Egidio la celebra biserică Santa Maria in Trastevere, a fost construit un adevărat centru de vaccinare pentru a cincea doză: un medic este înconjurat de oameni cu măști care așteaptă cu mâinile în rugăciune să primească serul. ⬇⬇ VIDEO mai jos⬇⬇
>>> Vaticanul a emis moneda de 20 de euro pentru a face propagandă vaccinării copiilor

Ieslea cu a cincea doză la Roma

Iată ce scrie Marco Tosatti pe blogul său: «Ieslea blasfemă a comunității Sant’Egidio închinată în fața „Dumnezeului vaccinului”»

„Nebunia info-pandemică afectează încă o dată Sfântul Crăciun.
În ieslea Bisericii Santa Maria in Trastevere, din Roma, puteți vedea o statuetă cu o uniformă de medic și pancarta care cheamă la vaccinul anti-covid (a cincea doză).
În fața statuetei „sanitare” se pot vedea și alte statuete care înfățișează oameni îngenunchiați, invocați și reverenți, parcă pentru a înțelege că și anul acesta „așteptarea vigilentă” a fiului lui Dumnezeu născut copil este însoțită de așteptarea celui de-a cincea doze de „vaccin al lui Dumnezeu” .

Cineva a spus că este un act de dragoste (prostie colosală, negată de realitate și știință și de Pfizer însăși), bine, Sant’Egidio este dintr-o zonă politică hiper-vaccinistă, ca PD, dar să pună serul în iesle e poate cam prea mult. Și într-adevăr reacțiile nu lipsesc.
>>> Sosesc alienii la Vatican? Scandalul ieslei de Crăciun, cu Darth Vader, astronauți și Isus în formă de torpilă -VIDEO

Videoclip viral

Un videoclip filmat de un cetățean al capitalei, vizitând ieslea creată de Comunitatea Sant’Egidio, a devenit viral în ultimele ore și transmite mesajul bine, mai mult decât se poate scrie în cuvinte. Inutil să subliniem blasfemia unei astfel de creații, care are foarte puțin de-a face cu Sfântul Crăciun și cu sensul profund și original al ieslei.

Propaganda de vaccinare, încă o dată, continuă nestăpânită, fără să acorde atenție nimic, chiar și indiferent de sensibilitatea religioasă a fiecăruia. La urma urmei, după ce și-au călcat în picioare drepturi și libertăți cu permisul verde și după ce și-au pierdut locurile de muncă, îngrijirea sănătății, momentele de recreere, sportul și, bineînțeles, demnitatea a milioane de italieni, ce mai au nevoie pentru a revolta? Sentiment religios?

Toate acestea, din păcate, sunt agravate de faptul că apar numeroase cazuri de efecte adverse ale vaccinurilor anti-Covid la oameni care au avut încredere în duo-ul Draghi-Speranza (și în Viro-Starurile care au amplificat „verbul”) sau care au avut încredere, supuși vaccinării pentru a nu-și pierde locul de muncă. Desigur, în tăcerea complice a mass-media!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
orase italia

În ce orașe din Italia se trăiește cel mai bine! Iată clasamentul ”calității vieții” cu peste 100 de localități

Casa unui român, jefuită la Roma

Roma, un român și partenerul său, jefuiți de 20.000 de euro în timp ce erau la muncă. Cosmin Irimie: „Sunt disperat. Au furat totul, aur, bani, bijuterii”