Menu
in

În Italia se formează deja cozi la casele de amanet: ”Ai aur, îl amanetezi, îţi dau banii, apoi vii să îl răscumperi. Asta e tot”

Au început să apară și primele semne ale unei crize economice. În Italia se formează deja cozi la casele de amanet.

Din cauza pandemiei, mulți și-au pierdut locurile de muncă și sunt nevoiți să renunțe la bunuri de valoare ca să facă rost de bani pentru mâncare sau alte produse de strictă necesitate. Stirileprotv.ro dă exemplul unor persoane, întâlnite pe o stradă lăturalnică din Torino, unde stau la coadă în fața unei case de amanet.

”Dacă suntem aici, este pentru că trebuie să venim aici. Ce putem face la amanet? Fie reînnoim contracte, fie amanetăm ceea ce avem!”.

”Sunt mulţi oameni care sunt înfometaţi, care nu au de lucru, ce pot să facă? Vin aici să-şi amaneteze bijuteriile. Ai aur, îl amanetezi, îţi dau banii, apoi vii să îl răscumperi. Asta e tot”.

Pentru a-i proteja pe angajați în timpul unor situații excepționale, cum este acum pandemia de coronavirus, Comisia Europeană a propus un pachet de măsuri și ajutoare financiare care ar trebui să sprijine companiile europene pentru a-și păstra angajații în timpul unei crize majore.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.de/international/regele-thailandei-izolat-in-bavaria-cu-haremul-sau-de-20-de-femei/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version