Menu
in

Cunoscut întreprinzător italian moare subit la 49 de ani. „Sunt uimit și șocat de această veste foarte tristă”

Știri ItaliaÎntreprinzător italian moare subit – Andrea Parisotto de la Sportsystem a murit pe neașteptate. Districtul de încălțăminte sportivă Montebelluna, din provincia Treviso, suferă o pierdere gravă. Lovit de o boală bruscă, la vârsta de 49 de ani s-a stins din viață antreprenorul Andrea Parisotto, care din primăvara anului 2021 era președinte al asociației Sportsystem și al Museo dello Scarpone, scrie Corriere della Sera.

întreprinzător și practicant asiduu al sporturilor în aer liber și al schiului, a fost în consiliul de administrație al Scarpa, afacerea de familie din care a plecat în 2018, și președinte al filialei americane. Ulterior Parisotto decisese să-și creeze propriul holding, Ap8 Invest Srl Holding Company, o companie de investiții specializată în dezvoltarea afacerilor mici. Scopul său – a spus el – a fost „să semene bunăstare și să investească în frumusețe”.

Verona, învățătoare de 44 de ani s-a prăbușit și a murit la școală, sub ochii îngroziți ai elevilor

Luca Zaia: „O moarte prematură”

„O moarte prematură – comentează președintele Veneto Luca Zaia – și o pierdere incontestabilă pentru lumea afacerilor din regiune, în special pentru cartierul de încălțăminte sport Montebelluna, excelența venetă în Italia și în lume”.

Zaia a adăugat apoi, citat de ildolomiti.it: „Parisotto a fost un întreprinzător capabil și dinamic și o persoană dornică și pasionată , care sunt sigur că ar fi contribuit la semnarea unui alt capitol din istoria companiilor din regiunea Veneto. Condoleanțe profunde către membrii familiei sale”.

Întreprinzător italian moare subit – Primarul: «Sunt uimit și șocat de această veste foarte tristă»

Primarul din Montebelluna, Adalberto Bordin a comentat vestea. «Sunt uimit și șocat de această veste foarte tristă, în primul rând pentru că vorbim de un familist de doar 49 de ani. În numele meu și în numele administrației municipale, exprim condoleanțe familiei pentru dispariția bruscă și neașteptată a unei figuri dedicate, pasionate și mereu disponibile.

Nu pot decât să subliniez aptitudinile profesionale și strategice ale lui Andrea pe care am putut să le apreciez în mai multe rânduri, începând cu cea mai recentă numire a sa în funcția de președinte al asociației Sportsystem – realitatea care acționează pentru dezvoltarea culturii industriale și antreprenoriale a teritoriu – și a Muzeului bocancilor și încălțămintei sport, nominalizat anul trecut ».

Italia, tânăr de 32 de ani a murit sub privirile îngrozite ale colegilor, conectați la o videoconferință de muncă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version