in

Își persecuta fosta iubită, tribunalul îl îndepărtase din domiciliul conjugal. Român arestat la Vittoria

Boriceanu Marcel Sergiu, român de 35 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat de carabinieri cu acuzația de amenințări și persecuții împotriva fostei partenere de viață și pentru încălcarea măsurii preventive de îndepărtare din domiciliul conjugal.

Situația devenise intolerabilă deja de mai timp între cei doi care în trecut au avut o relație: dificultățile financiare avute în ultima perioadă au acutizat și mai mult neînțelegerile lor. Și nici măcar intervenția tribunalui, care a impus bărbatului îndepărtarea din domiciliul conjugal, nu a calmat acele certuri. Bărbatul orbit de furie a început pe timpul uneia dintre multele altercații să o lovească și insulte pe femeie.

Aceasta a reușit să scape din mâinile sale și să fugă în stradă, unde a cerut ajutor.

Momente de teroare și urlete care au atras atenția vecinilor ce au telefonat la 112. Carabinierii au sosit imediat la fața locului și i-au acordat ajutor femeii, cerând intervenția imediată a paramedicilor de la 118.

Între timp, după ce l-au identificat pe agresor, care încă era într-o puternică de agitație, militarii l-au blocat și arestat.

încălcase măsura preventivă de îndepărtare din domiciliul conjugal…
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catania, o româncă și doi italieni, prinși cu 4,6 kg de cocaină în valoare de 800.000 de euro

Alegeri administrative în Italia, românii pot participa. S-a redus numărul fotoliilor de consilier