in

Italia, bonus lunar de 100 de euro pentru angajații cu venituri anuale de până 28.000 de euro. Iată condițiile!

Începând cu luna iulie 2020, unele categorii de lucrători din Italia vor primi un bonus lunar de 100 de euro, în urma măsurilor introduse privind reducerea presiunii fiscale, în contextul pandemiei. Astfel, angajații din Italia cu venituri anuale de până 28.000 de euro vor beneficia lunar, la plata salariului, de un bonus în valoare de 100 euro, iar în cazul veniturilor cuprinse între 28.000 și 40.000 de euro, bonusul acordat va avea o valoare mai mică.

Măsura este prevăzută în Decretul Lege 3/2020, fiind vorba de reducerea presiunii fiscale şi peste 16 milioane de contribuabili vor avea dreptul la acesta, comparativ cu 11,3 milioane de cetățeni care l-au primit până acum.

Bonusul reprezintă majorarea „bonusului Renzi” care până în luna iunie inclusiv este în valoare de 80 de euro. Din iulie, bonusul Renzi va fi primit de toți lucrătorii din Italia cu un venit anual cuprins între 8.174 și 40.000 de euro, dar în anumite condiții:

– pentru cei cu un venit de până la 28.000 de euro, bonusul Renzi va fi primit pe fluturașul de salariu;

– pentru cei cu venituri începând de la 28.001 de euro, va fi transformat într-o deducere, care va scădea treptat până când va ajunge la zero în cazul celor cu un venit minim de 40.000 de euro anual.

Prin urmare, pentru a îndeplini condiţiile, lucrătorii trebuie să aibă un contract de muncă și să câștige minimum 8.174 de euro pe an, pentru a depune declarația anuală de venit.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, doi români morți în urma unui accident rutier, au plonjat cu mașina într-un canal

Stăteau în România dar primeau pensie socială din Italia, nouă români anchetați de Garda de Finanțe din Florența