in

Italia, cea mai urâtă vreme din ultimii 62 de ani, vremea capricioasă a făcut victime

În prima săptămână din luna mai, vremea în Italia s-a răcit neobișnuit de mult. Potrivit experților, o astfel de vreme rea nu s-a mai înregistrat de 62 de ani, în această perioadă a anului. Italia a fost afectată de aerul rece polar, care a răcit toată Europa. Furtuni, grindină, zăpadă…

Frigul a fost resimțit în tot Centrul-Nord, cu temperaturi care au scăzut cu până la 10-15 ° față de media pentru această perioadă. Frigul a produs și victime.

O victimă s-a înregistrat în insula franceză Corsica, unde a murit o turistă germană, luată de valuri în ​​timp ce mergea pe plajă, în sudul insulei franceze. Un turist german a murit din cauza vremii la Marsala, în Sicilia, în timp ce făcea kitesurfing: fatală  pentru bărbatul de 63 de ani a fost o rafală de vânt care l-a ridicat la aproximativ 2-3 metri și l-a trântit într-o mașină parcată în apropiere.

O altă victimă este un român, dispărut în râul Mincio. Se afla la pescuit cu alți patru români, din Valeggio sul Mincio, provincia Verona. Din cauza ploii și vânturilor puternice, s-au închis în mașină pentru a se adăposti, dar fără să tragă frâna de mână sau să bage în viteză, astfel că mașina a luat-o spre apă. Patru dintre ocupanții mașinii au fost salvați înainte ca mașina să se scufunde în Mincio, datorită intervenției altor pescari care au auzit de pe mal strigătele disperate. Unul dintre ei a fost înghițit de ape.

Pozzolo, cinci români au plonjat cu mașina într-un canal, un tânăr de 23 de ani a dispărut în apă şi nu a mai fost găsit

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, italian de 59 de ani, și-a împușcat mortal soția româncă, a tras mai multe focuri de armă

Româncă din partidul lui Salvini: «Cine este onest și își vede de treaba lui, nu va fi niciodată îndepărtat din Italia»