in

Italia, crește numărul de contaminări, 12 importate, inclusiv două îngrijitoare românce care au venit în Italia cu autocarul din România

Ministerul Sănătăţii din Italia a anunţat joi, potrivit agenţiei EFE, 306 noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai mare numărul de noi contaminări de la jumătatea lunii iunie, fiind anunţate şi 10 noi decese. A crescut cu 82 şi numărul cazurilor active, în contrast cu tendinţa în scădere a acestora în ultimele luni.

Cele mai multe noi cazuri sunt în regiunea Lombardia, cea mai afectată de pandemie, unde joi au fost confirmate pozitiv 82 de persoane, urmată de Emilia-Romagna (55), Trento (30) şi Veneto (22).

În regiunea Lazio, unde se află şi capitala Roma, au fost confirmate 26 de noi cazuri de infectare, dintre care 12 importate, inclusiv două îngrijitoare românce care au venit în Italia cu autocarul din România.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au șocat Italia, cazul carabinierilor de la Piacenza, acuzați trafic de droguri, delapidare, șantaj și tortură: ”Erau niște criminali”

Situație alarmantă, Episcopia Italiei: ”Tot mai mulți români și-au pierdut locurile de muncă și au rămas pe stradă”