in

Italia, dragostea nu are vârstă: Un tânăr de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita, care are 76 de ani

Dragostea nu are vârstă, iar un cuplu din Italia a demonstrat din plin acest lucru. Un tânăr în vârstă de 19 ani a cerut-o în căsătorie pe iubita lui care are 76 de ani.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 56 de ani. Acest lucru nu i-a afectat, iar drept dovadă stau imaginile surprinse care au devenit virale pe rețelele de socializare. Știrea a fost preluată chiar și în presa de peste Ocean

Cuplul din Italia a făcut ravagii pe TikTok. Asta după ce și-au exprimat dragostea, chiar dacă diferența este de 56 de ani. Clipul a fost luat cu asalt de internauți și a reușit să strângă în doar două zile 22 milioane de vizualizări.

Italia, dragostea nu are vârstă

Recent, Giuseppe D’Anna, în vârstă de 19 ani, a produs agitație mare pe internet. El a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care are 76 de ani. Imaginile au devenit rapid virale, iar cei doi au reușit să strângă în doar două zile peste 22 milioane de vizualizări.

În clipul postat de cei doi se poate observa că tânărul a îngenuncheat în fața iubitei lui atunci când a cerut-o de soție. În jurul lor erau baloane uriașe în formă de inimă, iar cei doi se sărutau cu pasiune, semn că dragostea nu are vârstă și împărtășesc o poveste frumoasă de dragoste.

Giuseppe D’Anna i-a oferit iubitei lui de 76 de ani mai multe cadouri
Din imaginile postate, se poate vedea că tânărul în vârstă de 19 ani i-a oferit iubitei sale de 76 de ani mai mult cadouri spectaculoase în valoare de mii de euro.

Internauții au fost cei care au transmis și câteva mesaje răutăcioase cu privire la relația celor doi. Postarea a strâns 1,6 milioane de aprecieri în doar două zile.

”Putea să-i fie străbunică, dar e nevasta lui (..). Ce frumoasă e bunica ta, vărule!”, sunt o parte din mesajele transmise de internauți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 143 In medie: 3.8]
mort covid

Îngrijitor român mort de Covid la Ravenna, familia îl dă în judecată pe angajatorul în vârstă: „L-a infectat”

pavia roman mort

Pavia, tânăr român de 31 de ani, mort carbonizat după ce s-a izbit frontal cu mașina de un camion