in

Pavia, tânăr român de 31 de ani, mort carbonizat după ce s-a izbit frontal cu mașina de un camion

Știri Italia – Pavia, tânăr român de 31 de ani, mort carbonizat după ce s-a izbit frontal cu mașina de un camion.

Tocmai își dusese prietena la serviciu și se întorcea spre casă. J.M., în vârstă de 31 de ani, de origine română, dar rezident în Vigevano, a murit ieri dimineață pe drumul național 412 „della Val Tidone”, în secțiunea dintre Santa Cristina e Bissone și Inverno e Monteleone, anunță Il Giorno.

Serviciile de salvare au fost activate cu puțin timp înainte de ora 10.00. Au fost trimise la fața locului patru ambulanțe și elicopterul.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani, care a fost găsit carbonizat în interiorul vehiculului, care a luat foc în urma impactului violent.

L’Aquila, 6 copii secerați de o mașină scăpată de sub control. Un băiețel mort și o fetiță româncă în stare gravă

Pavia, tânăr român de 31 de ani, mort carbonizat

Poliția locală din Santa Cristina și Bissone investighează în continuare dinamica incidentului, dar, în orice caz, a fost vorba de o coliziune frontală, care a avut loc probabil după o manevră de depășire a aceluiași șofer care a murit ulterior în tragicul accident.

Un impact foarte violent împotriva unui camion de remorcare, care transporta un Mercedes implicat într-un accident anterior în zonă.

De asemenea, au fost răniți șoferul camionului de remorcare, în vârstă de 48 de ani, care a fost transportat la spitalul San Matteo din Pavia (cod galben) cu răni la cap și toracice și cu o fractură la picior.

Și pasagerul din camionul de remorcare, în vârstă de 51 de ani, care a fost transportat, de asemenea, la Policlinico Pavese cu răni la piept și la braț.

Pentru operațiunile de salvare și apoi de îndepărtare a vehiculelor, drumul aglomerat a fost închis circulației în ambele sensuri timp de câteva ore.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]
dragoste limite italia

Italia, dragostea nu are vârstă: Un tânăr de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita, care are 76 de ani

Româncă de 32 de ani ucisă la Aosta, italian condamnat la închisoare pe viață