in

Italia, femeie de 91 de ani, vedetă pe TikTok, a murit carbonizată în casă: ”Părea mai puternică decât orice” – VIDEO

Italia: „Nonna Giovanna”, o vedetă a rețelelor de socializare cu sute de mii de vizualizări pe TikTok, a murit carbonizată în locuința sa din Navacchio di Cascina, în provincia Pisa.

În după-amiaza târzie a zilei de miercuri, poate din cauza unui accident casnic sau poate din cauza unei boli, femeia de 91 de ani a ajuns în interiorul căminului în flăcări, incapabilă să se ridice: membrii familiei sale ar fi fost cei care, după ce s-au întors în casă, au făcut macabra descoperire a trupului ei fără viață învăluit în flăcări, scrie corrierefiorentino.it.

Localitate din Italia, denumită ”orașul aurului verde”, oferă 30.000 de dolari și alte beneficii celor care decid să locuiască acolo

Vedetă pe TikTok, a murit carbonizată în casă

Ajutoarele au sosit prompt și au reușit să stingă micul incendiu izbucnit, dar nu au mai putut face nimic pentru bătrâna care era acum fără viață. Potrivit reconstituirii făcute de poliție, a fost vorba doar de un accident casnic, care, însă, a costat în mod absurd viața unei persoane.

Bunica Giovanna devenise o vedetă socială în ultimii doi ani, toate profilurile sale, inclusiv Tik Tok, Instagram și Facebook, fiind administrate de nepotul ei Nicola, în vârstă de 27 de ani, care, împreună cu bătrâna de 91 de ani, a fost vedeta schițelor virale.

Pe Instagram a depășit recent pragul de 100.000 de urmăritori, în timp ce pe TikTok era deja aproape de un milion. ”Nici măcar Covidul nu o oprise”, spune un vecin al Nonnei Giovanna: „Părea mai puternică decât orice, fusese o femeie muncitoare, o femeie îndrăgostită de viață. Și s-a distrat la fel de mult ca o fetiță fiind influencer pe rețelele de socializare”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]

Perugia, român dat afară de la o petrecere, s-a întors înarmat cu o pușcă de calibrul 12

tigari scumpe italia

Italia, anul viitor va începe cu prețuri mai mari la țigări, cu cât se vor scumpi până în 2025