in

Italia: femeie împușcată în cap de copilul său de opt ani, victima a murit pe loc

Italia: femeie împușcată în cap de copilul său de opt ani, victima a murit pe loc. Rkia Hannaoui, o tânără de 31 de ani de origine marocană, a murit la 28 martie după ce a fost împușcată în locuința sa din Ariano nel Polesine, în provincia Rovigo. Timp de câteva zile, afacerea a rămas misterioasă, deoarece nu era clar cine a tras și de unde, scrie ilpost.it.

Apoi, marți, anchetatorii au declarat că glonțul ar fi fost tras dintr-un pistol ținut de fiul de opt ani al lui Hannaoui. Conform presupunerilor lor, copilul, împreună cu fratele său de zece ani, ar fi găsit arma într-o magazie aparținând unui vecin. După ce Hannaoui a fost împușcat, copiii l-ar fi sunat pe vecin, care, însă, le-a dat carabinierilor o versiune complet diferită a incidentului.

Citiți aici despre acest incident: Mister la Rovigo: doi copii și-au găsit mama împușcată în cap, nu se știe de unde s-a tras glonțul

Italia: femeie împușcată în cap de copilul său de opt ani

La început, de fapt, cei doi copii și vecinul le-ar fi povestit salvatorilor despre o boală. În realitate, autopsia, care a avut loc luni, a confirmat ceea ce fusese evident după o primă examinare cu ajutorul unei tomografii computerizate: Hannaoui murise din cauza unei răni prin împușcare.

În zona temporală stângă a craniului a fost găsit un orificiu de intrare atribuibil unui glonț, care a fost extras din regiunea temporoparietală. Glonțul de calibru 22 de calibru mic a intrat prin partea stângă a capului și s-a oprit în spatele frunții. La 4 aprilie, o armă a fost găsită ulterior nu departe de casă, despre care anchetatorii cred că este cea din care a provenit glonțul care l-a ucis pe Hannaoui.

La 28 martie, Asmaoui Lebdaoui, soțul lui Hannaoui, plecase de acasă la ora 13:40 pentru a merge la serviciu la Romea Rottami, o companie din provincia Rovigo care se ocupă cu recuperarea materialului feros. El demonta un motor când fiul său cel mare l-a sunat pentru a-l avertiza de boala mamei sale. Aceasta a fost, cel puțin, versiunea bărbatului.

Vorbind pentru Corriere del Veneto, Lebdaoui a declarat:”Soția mea era în bucătărie și ținea în mână telefonul mobil pentru că o suna video pe mama ei, care se află în Maroc. Cel mai mic copil era cu ea. Mi-a spus că, dintr-o dată, mama sa s-a prăbușit pe podea, ca și cum ar fi fost bolnavă, și s-a lovit cu ceafa de aragaz. S-a apropiat de ecran și i-a spus bunicii: „Mama a căzut”. Apoi a fugit să-l avertizeze pe fratele său mai mare, care a sunat.

Misterul a fost elucidat

Potrivit acestei versiuni, împreună cu femeia și cei doi copii din casă se afla și un vecin, Giacomo Stella, un bărbat în vârstă care locuiește la etajul superior al clădirii. Fiul cel mare declarase că Stella ieșise cu el în grădină pentru a închide niște găuri, când fratele său mai mic alergase să-i avertizeze că mama lor căzuse la pământ.

Stella a fost interogat de poliție imediat după incident și a declarat că era convins că femeia a murit după ce s-a lovit la cap când a căzut, din cauza slăbiciunii provocate de faptul că Hannaoui, respectând Ramadanul, nu mâncase de mai multe ore. Ramadanul este o lună sfântă în islam, în timpul căreia credincioșii trec printr-o fază de purificare prin faptul că nu beau și nu mănâncă de la răsărit până la apus.

Stella mai spusese că femeia se clătina chiar și atunci când mergea și că, prin urmare, a fost un accident casnic care i-a provocat moartea. Teza a fost susținută inițial și de soțul lui Hannaoui. Într-un comunicat, procuratura din Rovigo exclusese atunci că împușcătura ar fi fost trasă la contact sau, în orice caz, de la mică distanță.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Berlusconi lovit de leucemie

Berlusconi lovit de o leucemie galopantă, din spital a vorbit cu liderii Forza Italia: „Țara are nevoie de noi”

Italia, învățătoare suspendată pentru că a recitat în clasă Tatăl Nostru și Ave Maria

Italia, învățătoare suspendată pentru că a recitat în clasă Tatăl Nostru și Ave Maria